Gul2183 Merhabalar 29 haftalık ikizlere hamileyim 15 gündür hastanede yatıyorum bugun 4 cm açıklıgım oldugunu öğrendim bu şekilde ne kadar daha durdurabilirler ? Böyle bir durum yaşayanlar var mı?
Kenanizm18 Gul2183 gecmiş olsun sanırım kişiden kişiye degişiyor. Arkadasımda 31/32 haftada acıklık oldu 36/37 haftada dogum yaptı.
deletedmom209 Gul2183 canım 29 dan beri benim de açılmam var şu an 31 deyim bana 29 da yarın doğurcaksın dediler kaçtım hala doğurmadım tutabildiğim kadar tutucam
aykntr Gul2183 kişiden kişiye değişiyor bence benimde 34 de 3 cm açıklık vardı 1 hafta durdurabildiler 35 de doğum yaptım
nohutlar Gul2183 nasıl anladınız açıklığınız olduğunu ? Doktor neye göre baktı?yani belirtileriniz nelerdi hastaneye giderken?
Baharun2 deletedmom209 kanki bende seninle ilgili post açacaktım nerdesin diye.Naptın yavru suyun fln gelmedi demi
Gul2183 deletedmom209 inş bende 31 32 leri görürüm beni çıkarmıolar hastaneden nst de sancıda görünüyor onu durdurmaya çalısıyorlar
Gul2183 nohutlar ben kusmayla acil gittim hastaneye orda alttan muayene ettiler rahim uzunlıgu 17 ye düşmüştü açılma yoktu 15 gün oldu hastanede şimdi 4 cm açılma oldu
ayaniz Gul2183 bi fikrim yok umarım biraz daha dururlar🙏🏻 Hareketsiz yatıyosunuzdur zaten oyuzden acılmanın yavas olabilcegini düsündüm Allahım yardımcınız olsun..