esgun Fatossst ben de merak ediyorum bir dahaki ay gideceğim inşallah acaba gidenler bize de haber verebilir mi? Benim doktorum Tuncay yüce ve ali özgür ersoy u tavsiye etti. İkisinden birine gitmeyi düşünüyorum o yüzden. Daha önce gidenler var mı acaba?
babyavocados Esra444 tek bebek mi sizin ? İkiz mi? Benim ikizlerim var ben de ona gitmeyi düşünüyorum detaylıya. En son 600 küsur diyordu forumdakiler.
Esra444 babyavocados tek bebek. Tuncay hocanın muayene ücreti 600 TL diye biliyorum detaylı ultrason için de gidince 830 TL ödemiştim
Xyztt babyavocados Gaziantep tıp fakültesi profesörü kendisi ve perinatolog. Aynı zamanda özel kliniği de var, internetten arastırırsanız görebilirsiniz. Kendisi cidden çok deneyimli ve iyi bir doktor
Xyztt babyavocados Fiyat olarak ben 600 ödedim ama tekrsr sormakta fayda var, ücretlere hep zam geldi maalesef
babyavocados Esra444 hmm burada da baya araştırdım da detaylı için 600 diyorlardı acaba arttı mı ? Siz ne zaman gitmiştiniz? Arasak fiyat söylerler mi ?
Esra444 babyavocados ben yılbaşından önce gitmiştim bu fiyattı şimdi fiyatlar nasıl bilemiyorum ararsanız belki bilgi verirler 😊