Ayaz2016alya2022 ozmus evet 41 de doğurdum günüm geldi geçti ağlıyordum niye doğmuyor diye ne akışıymışım demek zamanı değildi doğmadı zamanı gelse kendi doğar 😂😂ama insallah bu okadar uzamaz 🤲🏻
Denzzruvi 15 ocak doğması lazım benimde ama ne bi sancı ne bi kasılma hiçbirşey yok her hafta nst gidiyorum sancı falan çıkmıyor nasıl doğurucam bilmiyorum birde normal doğum gözüküyor şuanlık ama hiçbir doğumbelirtim yok😭
Glfdn55 Denzzruvi benimde 15 Ocak canım ama dediğin gibi hiç belirti yok hamilelik boyunca hiç iş yapmadım 2 haftada elle yer sildim yürüdüm hurmalar ilişki bile denedim ya
Tugbamete Ayaz2016alya2022 benim sezaryen olcak ama bebeğimde gelişim geriliği olduğu için haftalık kontrollerle ilerliyoruz ne zaman alıncağı belli değil acık kilo alsın diye gözünün içine bakıyoruz cimcimenin bu arada 37 haftalık olduk doktorum 39 a kadar tutma peşinde
RumeysaNur34 Edanurkeles 36+0 bende canım normalde 31 ocak için gün almıştık sancılarım çıkıyor diye bir o tarihi istemedim doktor o yüzden 28 ine verdi
Smsahan Yavasi bizde 39+4 olduk dün nstde hafif sancılar çıktı o kadar daha bende de tık yok en geç cuma gel dedi hayırla bi kurtulsaydık 😔
[silindi] Ayaz2016alya2022 21 Ocakta bekliyoruz ama hiiiiç gelesi yokmuş, ağrım sancım hiç bir şeyim yok 😂😂
sabirsizmomy Ayaz2016alya2022 benimki de erkek 39+0ız ama benim çevremdeki hamilelerin ve yakın zamanda doğuranların da hep kız bebeği var