T12b1a Grkmkrkmz48 8+2 bende ama içimde bi sıkıntı var 22sinde randevu var sanki bişey oldu gibi hissediuoeum😑
Elif0611 Kızlar henüz mide bulantısı yaşamayan varmı ben sadece halsizim ve arada baş dönmem var okadar diğer herşey normal çok şükür ama bu normalmidir😂 Normal olan şeyleri bile irdeliyoruz ah bu annelik duygusu🤦🏻♀️ 7+1 iz❣️
Ffnur Elif0611 5haftalik benmde cok yeni oldugundandr belki bilmiyorum ama bnm sol kasik agrimdan baska birsey yok hala ☺️
Zeyzeynepnep Elif0611 ben de 9. Hafta içerisindeyim çok şükür ki bulantı yaşamadım. Normal mi diye sorduklarım da daha ne istiyorsun dedi 🥳😜 baş dönmesi de öyle dünya dönüyor havasında değildi de birkaç kez ay yer altimdan mi kaydı dedigim kısacık andı.
Essezen Elif0611 canım ben 9+3 teyim sanki gebe değilim bu durum biraz stres yapmama neden oluyor ama kime sorsam normal diyor bilemiyorum artık. Bulantı koku hassasiyeti hiç bişey yok
Elif0611 Ffnur şükür mü etmeliyiz bilemedim canım insan böylede endişeleniyor acaba gelişmiyormu diye🤦🏻♀️
susu8 Minagezer ben de bugün kanla öğrendim tüp bebek olduğu için adet gecikmesi henüz yeni yaşıyorum. 4+1 olduk 🥰
Ffnur Elif0611 ins bisy yoktur canm kötü dusueyelim bnm bu cuma randevum var bakalm henuz doktra gtmedm hic saglik ocagina gttm iki kere bi ins gelisiyordur kimi 2.aydan itibaren basliyormus bulantilari belki bizmde ole olur bilemiyorum
betulolcay Sumeyyenurc 8 haftadan bildiriyorum 6 haftalıkken hat safhada olan mide bulantılarım kusmaya döndü 😩
_anne- Sumeyyenurc bende 6+3 gebelik keseniniz kaç mm yardımcı olurmusunuz biraz endişelerim varda . Kesenizde bebeği gördünüz mü