Minimey09 Merhaba hanımlar 35+4 deyim iki üç gündür aşırı nefes darlığı yaşıyorum haftaya doktoruma da söyleyeceğim ama sormak istedim son haftalarında bu durumu yaşayan veya tavsiye verebilecek olan var mı?
EsraYsf Minimey09 23 haftalık olarak bende burda bekliyim çünkü daha bu haftada bende de baya var gibi
Minimey09 BerayAzra doğuma kadar çekecek miyiz acaba bunu sanki oksijen bitmiş gibi hissediyorum çok zor bir durummuş
Minimey09 Busra2013 bugün dışarı çıkmıştım çok hızlı atıyodu ama maske takmış olmama bağladım ben bu durumu zaten nefes alamıyorum bide maske mahfediyor beni
BerayAzra Minimey09 bende en ufak bir hareketimde nefes nefese kalıyorum ama sabır, az kaldı Allahın izniyle🤰🏻
Minimey09 EsraYsf doktora danıştın mı peki bebeğin büyümesiyle ciğerlere baskı yapabilir diye okudum biryerde ama ne kadar doğru bir bilgi acaba bilemiyorum
Busra2013 Minimey09 ben kalpten korkuom hızlı atıo fln nefes bı sekıl alıom😂bıde bebek kaburgalarıma vuruo mıdeme vuruo fln
Minimey09 Busra2013 kalbini çok etkiliyorsa doktoruna danış bence canım ne olur olmaz önceden önlem almakta fayda var Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Minimey09 Ayaz2016alya2022 doğurana kadar sabredicez o zaman annelik ne zormuş Allah hepimize sağlık versin ☺️