gunannesiii Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu postlarında sirkeli suyun iyi geldiğini okumuştum. Geçmek bilmeyen enfeksiyonum var. Sirkeli su yapanlar nasıl yaptınız işe yaradı mı? Denediğiniz başka yöntemler varsa hadi gelin onlari paylaşın 🙏🏻
Zynp44 gunannesiii ben sirkeli suyun kaşıntıya ve yanmaya iyi geldiğini biliyorum öyle bişey mi sizin de
mavisevdamm_m gunannesiii maalesef benimde.. şu an antibiyotik kullanıyorum maalesef.. doktorum ara ara sirkeli su ile yikamami önerdi.. ama sirkeyi çok koymayacaksiniz az bı sirke suyla karıştırıp yikayacaksiniz doktorum öyle demişti
Minagezer gunannesiii gerçekten zor geçen ve tekrarlayan bi durum doktorum bol su iç demisti maalesef ilaçsız zor geçiyor tecrübeyle sabit
sulekesskin gunannesiii bende de geçmek bilmeyen enfeksiyon var çocukluğumdan beri hemde gebelikte yanma ve kaşıntı buna eşlik etti sirke bi süre İdare ediyor ama tekrar başlıyor ben kabuklu soğanı kaynatıp Bi kaç kere içtim tamamen kesildi test yaptırdım enfeksiyon kalmamış
mavisevdamm_m Zynp44 yok bende yanma ve kaşıntı yok özellikle soruyor her seferinde doktor yok diyorum bana enfeksiyon için yap dedi mesela
gunannesiii mavisevdamm_m günde kaç kere yıkamak gerekiyor sirkeyi ne kadar bir miktarda koyuyorsunuz ?
Zynp44 mavisevdamm_m hmm bunu hiç duymamıştım ben hamilelikten önce kaşıntı veya kızarıklık için yapıyodum. Hamilelikten beri hiç yapmadım. Eğer doktorunuz zararı yok diyosa yapın vardır bildiği bişey
Zynp44 gunannesiii yanmaya iyi geliyor üzüm sirkesiyle suyu karıştırıyodum ben bir çay bardağı sirke fazla değil gerisi su tas varsa tuvalette onun içine dökün o şekilde yapıyodum hemen yakıyodu 4 saniye falan sonra geçiyor
mavisevdamm_m gunannesiii günde değil kuzum doktor ara ara yap dedi iki üç günde bir gibi.. bı bardak suya biraz koyuyorum ben yıkıyorum fazla koymuyorum zararı olur diye göz kararı ayarlıyorum
gunannesiii Minagezer kullanmadığım ilaç kalmadı su anda antibiyotik kullanıyorum belki iyi gelir diye sirkeyi de denemek istedim
Asilsmommm Ben de inanmadım ama kaşıntı vardı geçirdi sirke beyaz sirke yapmıştım ben biraz bekledim duşa girdim geçti kaşıntı
svmipkkkk Benim çok kaşıntım vardı fitil krem kullandım işe yaramadı sirkeli su sürdüm çok şükür bir kaç gündür iyiyim
gunannesiii sulekesskin soğan adet söktürücü diye biliyorum adetim geciktiginde bu şekilde kaynatıp içiyordum. Bir zararı yok mu ?
Cotanakk gunannesiii mantara çok iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonu için ben geceleri yatmadan bir barda suya katıyordum ama düzenli kullanmadım açıkcası faydası oldu olmadı diyemem
Bebegimvebennnnn Geçmek bilmeyen mantar var bendede sirkeli su ve travazol kısmen işe yarıyor ertesi gün yine aynı
sulekesskin gunannesiii vallahi ben hamileyken dayanmadım artık yanmasına mecbur iki bardak falan içtim çok şükür bi zararı olmadı ama siz bilirsiniz yinede