Seminay Ya kafayı yemek üzereyim artık erkek bebek ismi 9 aydır bulamadık içimize sinmiyor sinenlerde akrabalarda var delirecem artık herkes hala bulamadınızmı diye dalga geçiyor 37 haftadayım bebe gelecek ismi yok 😞
Zynp44 Seminay ben erkek olsaydı muhammed aras koyacaktım kızım olacak 💖 Atlas , kuzey , güney , ata , metehan , emre , emir , çınar , bunlar aklıma geldi
Zerararaa Seminay 34.haftadayiz al benden de o kadar. Yok bulamiyoruz isim. Erkek ismi bulmak aşırı zor ya. Hiç bı isim içime sinmiyor kafayı yicem🤦🏼♀️
Acremine Benım kızım olucak Allah ızın verirse🥰 ismini Melis koyduk ama erkek olsaydı ismi Asaf olucaktı cok begendıgım bı ısım belkı fikir olur size
Watashiva3454 Seminay erkek olsaydı çoktan hzırdı benim hep . Anka olcakdı . Ben biraz garip isimleri seviyorum 😀
keremveannesi Seminay biz kerem Ali koyacağız fikir olur belki kuzum 😇 ama beğendiklerim Gökalp ,Metehan, Mehmet Akif , alptuğ ,Kutay, Demir Alp ti
bebeliannegeldi Seminay poyraz atahan egemen yağız arel barlas ferman karan okay beğendiğim isimler. Ben de kız ismine karar veremedim
Bulutkubra_60 bebeliannegeldi benim oğlum olacak Allah’ın izniyle Alparslan olacak ismi😌🤲 Kızım yok ama olsaydı mihra koyardım 😌 size fikir amaçli, hilal,Kayra, aslı, Dila, elif,eflin,Sare,ipek,inci,mina bu isimlerde çok hoş isimler bence 🤗
bebeliannegeldi Bulutkubra_60 İnci Ada koymayı düşündük diğer isimlerin hepsinden tanıdık var 🥲 oğlumun adı da Doruk Ata. Teşekkür ederim öneriniz için ☺️
Erdogannurcan Seminay Berk Efe tulum sipariş ettim daha 2 ayım var ama sonunda karar verdim artık dönememde 🤣🤣🤣
Ozgebhb Seminay Kerem olacak nasipse :) isim konusu gerçekten zormuş hep sanki yetersiz geliyormuş gibi oluyor :)
glsm_kr8383 Seminay Emre Kaan Muhammed Enes Deniz Adar Deniz Poyraz Eymen Buğra Yağız Akay Çınar Asaf