kivirciginannesi bende hikayemi anlatmak istiyorum kziim su an 1 bucuk yasinda ve tekrar hamileyim bu 3. Dogumum olacak ilki 6 yasinda oglum 2. Si 1 bucuk yasinda kizim ve bu bebisim de daha 6 haftalik oglumda dogumum 2 3 saat syrmustu ama kizimi anlaticam benimde 2. Dogumum cok guzeldi o yuzden bu dogumdan da korkmuyorum insallah buda guzel gecer . Koydeydik esim 2 saat uzaklikta baska sehire gitti is icin beni de annem gile koye birakti 38 haftalik hamileydim o zmn ne olur ne olmaz diye de cantami falan da aldim yanima . Saat aksam 10 bucuk gibiydi annem kizima yorgan dikiyordu bende biseyler atistirayim dedim .oturdum yemek yiyorum bi anda karnimdan gurt diye bi ses geldi 😂 bi tuhaf oldum o an akinti gibiydi baktim hala akiyor anneme dedim sanirim suyum geldi korkuyorum da bi yandan ayaga kalktim ,kalkar kalkmaz daha da cok geldi suyum lavaboya gidip bakmak istedim normal su icerisinde beyaz beyaz biseyler var gibiydi hindistan cevizi suyu gibiydi 😂 neyse koyde kaldik kimsenin arabasi yok olana da ulasamiyoruz bir turlu esimi ariyorum akrabalarini arayip araba yollatti sagolsun siz hastaneye gecin bende geliyorum dedi neyse o anda sagolsun kuzeni geldi 1 saatte hastaneye vardik ama ne sanci ne agri hic biseyim yok sadece suyum geldi neyse hastaneye vardik doktor acilmayi kontrol edeyim bi dedi 4 cm aciklik var dedi yatis verdiler imzalar falan o an basladi sancim yerimde duramiyorum ama nasil zaten en zoru da o sanciyla imzalari atmak neyse ciktik dogum odasinaa 3 bayan bi odadayiz devlet hastanelerinde cogunlukla oyle yani allah razi olsun doktorumdan basimdan asla ayrilmadi lavaboya gidip geliyorum surekli ama bisey yok neyse son kez artik doktir hadi az kaldi dedi acayip heycanlandim hemen bitsin istedim artik tuvalete gidicem dedim o an doktora acayip tuvaletim geliyodu diye doktor tuvaletin degil bebisin kafasi o dedi simdi ikinma odaya geciyoruz dedi oturdum sandalyeye odaya gectik dogum odasina orda da iki ikinmayla hemen cikiverdi prenses ama boyle bi rahatlik yok . Tabi benim aklim acaba igne yapti mi kesti mi ne zmn dikis atacaklarda . Doktora dedim igne yapmicak misiniz yok dedi kesik atmadim gerek yoktu hemen geldi bebis dedi dogum yaotigimdan cok kesik atmadigina sevindim bagira bagira dua ediyorum agliyorum ki nasil tabi bu dogum seruveni agrimdan beri yarim saat falan gecti yani yarim saatlik agriyla bebisimi kucagima aldim cok guzel bir digumdu . Bebegim dogdu tabi burayi da anlatayim herkesin sutu likir likir geliyo bende tik yok sabaha kadar heo yemek yedim ama bisey gelmiyodu bebekte sarilik oldu yuzunden belliydi zaten neyse gelir sutum dedim arada getirdikleri mamadan veriyodum emzirdim diyordum . Diger gun oldu yemek yendikten sinra taburcu islemleri oluyodu neyse tek tek herkes taburcu oluyo bende bekliyorum beni cagircaklar diye daha yenegime kasigimi daldirmadam 4 5 doktor geldi acilen yogun bakima almamiz gerekiyor diye yenek yiyemedim cocugumda bisey yok emzirdim koydum yerine uyanik oynuyo da izin vermiyorum dedim benim yanimd akalcak dedim bashekimi cagirdilar neyse zar zor ikna oldum mis kokulu kizimi alip goturduler bos kuvezine kiyafetlerini koyup bana getirdiler geri ama rabbim kimseye yasatmasin o durumu nasil kotu oldum agla agla bi hal oldum cocuk ve benim aramda kan uyusmazligi cikmis oda sariligi iyice yukselttigi icin yogun bakima aldilar cocugumu goremiyorum bi yandan tabi beni cocujlari kuvezde olan annelerin yanina aldilar yatis icin kimsenin bebegi yok yaninda neyse hastanede tam 5 gun kaldik sukur sonra evimize gekdik sutum gelmeye basladi emzirdim iyi oldu kizim o iyi oldukca bende iyi oldum . Ha bide cinsiyetini de bilmiyordum her doktor ayri bisey soyleyince guvenemedim artik yani dogunca ogrendim kizimin oldugunu 2680 gr 48 cm dogdu komple kıl icindeydi kaokaraydi falan yavrum buyudu 3 ayina girdi geceleri hep agliyodu bende doymuyodur dusuncesiyle arada mama verdim sen git mamaya alis bu sefer emmeyi birakti mamaya devam ettik 5 ayina girdi kizimin kilosu artmaya basladi iyice 8 aylikken 9 bucuk kiloydu doktor mamayi fakan birakmami soyledi mamayi biraktik sute basladik bizde biberondan birakmak istemedim o an neyse git gide kilo aldi su an da 16 aylik 16 bucuk kilo yaa tabiki cok farkindayim su an biberon biraktirma asamasindayim . Demek istedigim ciliz dogan bebegim obez olmak uzere hic bir anne ne bebegi zayif diye ne de kuvezde yogun bakimda diye uzulmesin eger caresi olan birseyse asla uzulmeye degmez hersey geciyor bakin su an 3. Gebeligim ve ben 43 kilo 157 boyum var ruh gibi geziyorum kilo alamiyorum mesela insallah kilom kalir uzerimde de insana benzeyim bari . Her konudan baska bir konuya atladigimin farkindayim kusura bakmayin cok konustum yani hakkinizi helal edin herkese iyi geceler ❤