SevgiTkn 11+5 hamişler sizde de benim gibi çok halsizlik var mı. Bazı günler iyim ama çoğunlukla halsizim hiç bir iş yapasım gelmiyor 😒😒 Ne zaman geçicek
[silindi] SevgiTkn 35+2 haftalığım hâla geçmedi valla daha da ağırlaştığım için yerinden kalkmaya halim yok şu her gün evini silip süpürenlere hayranım valla nasıl yapıyorlar ben dün temizledim bugün çok Yorgunum😐
rileyss SevgiTkn 2. trimesterda biraz olsun gecti bende o halsizlik. ilk zamanlar yataktan bile cıkmak zor geliyordu tuvalete gitmeye üseniyordum
Merveazra SevgiTkn cnm bende 32 haftaligim evden bile çıkmak istemiyorum en başından beri kansızlık varsa o da cok halsizlik yapiyo canim
Zlis11 SevgiTkn 26 hafta oldu hala gecmedi biraksalar hep yaticam hic is yapamiyorum disari bile cikmiyorum 2 dakka yol gitsem hemn yoruluyorum bide tansiyon dusmesi oluyor bu sicaklarda
SevgiTkn Zlis11 Ya belki havalardan da kaynaklıdır diyorum sabah uyanırken bile bi mutsuz kalkıyorum hiç keyfim olmuyor
Zlis11 SevgiTkn Ben gebeligin basindan beri cok kotuydum 7 kilo verdim surekli cikardim hala da devam ediyor ama azaldi simdi kilo almaya basladim ama cogu gebe son zamanlara kadar boyle bir cesit yemek bile yapamiyoruz diyorlar dogum yaklastikca
EsmaNurSahin Bende 10+4 üm. Hiç bir iş yapasım gelmiyor bazen kolumu bile kaldırasım gelmiyor kahvaltıyı zor hazırlıyorum