Ergvn Bsrakrmali yalancı kasılmalar var sadece gece. Başka belirli bişey yok bekliyorum 🤷♀️ cuma kontrol var bakalım.. hiç bu kadar gecikeceğini düşünmemiştim.
Falimdacikmadin kivirciginannesi 37 de geldi nişanım 38 olduk bugün hala bekliyorum :) gözünüz aydın olsun darısı başımıza inşallah
Seymanur_22 Bsrakrmali gittim bugün doktora da beyfendinin geleceği yok haftaya da gelmezse suni sancı vericez dedi
Bsrakrmali Seymanur_22 kesin bende oyle olurum ya bende yarin gitcem bakayim bana ne dicek ama cok yerde okudum suni sancida abartildiginkadar kotu degil diye oyuzden korkutmamaya calisiyorum kendimi sence nasil birseydir ??
Seymanur_22 Bsrakrmali bi kaç kişiden çok kötü diye duydum bi kaç da araştırdım bi doktor normal sancıdan bi farkı yok zaten fazlası zararlı diyordu ama sezeryan olmaktan daha iyidir diyorum sence sezeryan mı yoksa suni mi
Esrasena Zeynep266 devlete gidyordum.Her hafta kontrol oluyordu.Nts de sancı çıkmayınca eve geri geliyodum,yani hanımefendinin keyfnı bekledk 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😀
Bsrakrmali Seymanur_22 bencede sezeryandan daha iyi oncelik normal oldurabilcek herseyi denemek daha iyi bebegimizi alinca kucagimiza unutucaz butun sanciyi zaten 🥰