Elifgoktug1 Prnss__24 ben verdim son care🤷♀️ sağlık ocağı ebemiz soyledi artmadan ver dedi bir çay kaşığı verdik ilk oglumda
Gulsurmeli Prnss__24 Bolca emzirdim 2 saatte bir uyandırdım gece gündüz fark etmeksizin. Sadece gözlerinde vardı zaten bol bol emzirin emzirmiyorsanız mamasını verin
Yesim619 Prnss__24 öyle bir şeye ne gerek var ki yenidoğan bebeğe çok zararlı bol bol ya emzirecen yada mama yiycekki sarılığı geçsin ilk defa duydum bunu
Prnss__24 Elifgoktug1 Valla benim kızım ilk bir hafta kaşıkla sütü alıyodu şekerli suyla sarılık olmadı çok şükür bu kızımdada vermeyi düşünüyorum yine
Gagi Doğduğu gibi enjektöre mama verdim sarılık olmasın diye. Bebek doğduğunda hemen besleyemezse sarılık oluyormuş. Annem baktı sütüm yok daha hemen mama istedi hemşirelerden. Gece boyunca da ac kalmasina izin vermedik mama ile destekledik ilk 2 3 gün
Elifgoktug1 Prnss__24 bizim gözünde başladı ufak ufak sonra burnu yüzü sarardı 5. Gün topuk kanı verirken ebe dedi az bi şekerli su ver bir iki çay kasigi dedi verdim artmadan geçti çok şükür uyanmiyordu çocuk sarılıktan Biberon da tutmadi kaşıkla da biz cesaret edemedik Süt vermeye zorla bir iki emip uykuya devam ediyordu duzeldikten sonra da memeden koparamadik😁🙈
Prnss__24 Yesim619 sarılık olunca uyanmıyolsr ne yaparsan yap mecbur böyle yöntemlere başvuruluyor tabi