Aymilanin_kardesi Yaşayan oldu mu kızlar nedir bu ya bebek baskisindan galiba ama var mı doktoruna soran bizimki hemen gel bakalım dedi de korktum 😔
Karacaaa Aymilanin_kardesi canm benimde baya bi sis nedenini bilmiyorum sari kontrolum var soracm ins kotu bisey degildir senin ki neyden kaynaklanyr sordun mu doktora
Aymilanin_kardesi Karacaaa Merhaba kuzum ben sorduğumda doktorum bebek normal doğum pozisyonu aldığı için alta iyice basji yaptığını söyledi ve iri bebek dedi çok fazla ayakta durunca şişiyor ama daha sonra ayaklarini hafif yüksek koyup uzan geçiyor sanki
Karacaaa Aymilanin_kardesi iyi canm sevindim senin adina benim de yarn kontrolum var ins kotu bisey cikmz
Aymilanin_kardesi Karacaaa inşallah kuzum ben erken diye açılmaya baktirmadim istersen bakayım diyorlar bana da yaz mutlaka geçmiş olsun kuzum
Karacaaa Aymilanin_kardesi bisry daha sorcm canm yeni gogldn baktm fitik olabilirde diyor kafm karsti
Karacaaa Aymilanin_kardesi canm gittimde devlletti pek ilgilenmedi afedersin lavoboya gittiginde oturdugun zamn dudaklarda sislik oluyormu yumru gibi
Aymilanin_kardesi Karacaaa yok kuzum sadece o ara şişiyor ama üç dört gündür yok bak sürekli olmuyor bende