Bugun sabah normal sıradan bır muayene ultrason ıcın gıttığim hastanede nstye bağlandım herşey iyi hoştu amma velakiiiinnnnnnnnn kağıttaki sancılar çıkana kadar 🧐 sonra ne mı oldu 😒 sezeryan olcagım dıye catı muayenesınden kurtuldum derken hoppp kendımı çatalda buldum 😬
Valla acı eşiğim yüksek olmasına rağmen rahime giden yollar dar olduğu için yandım anam dıye ağıtlar yaktım içimden bir değil iki değil üç değil dört parmağını soktu resmen abartmıyorum açılma yok dediler neyse kurtuldum dedim ohh iyi demesinlermi doğumhane katına çık nst bağlı kal bakıcaz.. neyse dedim iyi bir daha yapmazlar.. nst ye bagladılar . Serum taktılar sancı gerilesin diye yok banamısın demıyo 3 kez 5 dakka arayla sancım cıkmaya basladı .. hopppp hadı bakalım altını aç bakacağız. Allahım öldüm öldüm dirildim gerçekten çok zorlandım. 🥶 ağladım resmen kendımı kasmayım dedıkçe birde bende seker var sabah 7 den beri açım . Seruma seker verdıler yukselttıler alcalttılar derken serum oranını sekerım düştü iyice yemek içmek yasak iyice gerildim korktum sans ya benım doktorumun annesı vefat ettı ortalarda yokmu 🙄😓 3 kez resmen ellerını soktular ıcıme kadar açılma yok sancı var ama 😑 sonra ne mı oldu taburcuyum.. doğuramadım herhangı bır durumda gel dedıler zaten normal yasak bana olması ımkansızken sezeryandada çatıma baktılar . Şuan acayip bir sızlama var alt kısmımda … 😥 bu ne demek ben anlamadım sancı var acılma yok. 🙄 benım oğlan gelecek galibaa