Hamide1455 Merhaba Aralık 25 de yumurta çatlatma iğnesi oldum ve iğneden 13. Gün kan verdim beta değerim 17 çıktı .ve çift çizgiyi de gördüm gebelik var mı arkadaşlar
sevval55_ Hamide1455 evet gebesin arkadaşım. Ancak bu erken öğrenmek hiç iyi değil. Bende aynı şekilde takip yaptırıyorum. Keşke geç öğrenseydik en azından bu kadar merakla beklemezdik:(
Hamide1455 sevval55_ ben ilk gebeliğimi de erken öğrenmiştim tutunma kanamasını görünce korktum ve tansiyonum fırladı kanamam başladı kaybettim bunda soğuk kanlı olacağım ama yine de korkuyorum
Canimcanim_ask Kesinlikle katılıyorum ben de 22 aralıkta aşılama oldum 14.gun test yaptırdım 52.8 çıktı değerim yükselir mi ve kaç haftalık oluyor bilemiyorum
Hamide1455 Canimcanim_ask bende değeriniz gayet iyi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😍
sevval55_ Hamide1455 ah inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım bende hiç yerleşme kanaması vs de olmadı 🙄 ona da taktım niye olmadı diye çoğu anne de olmuş. Ay inşallah bu süreç hızla biter bebişlerimiz hemen doğar.🙏🏻
Hamide1455 sevval55_ bebek rahme tam yerleştiğinde oluyor genelde 5. 6 . Haftalarda olmak zorunda değil takılma öyle herşeye rahat ol ve stres yapma