Öncelikle herkese merhaba. Şuan oğlum 4 aya girecek ve şimdi yazmaya karar verdim. 30. Haftadan sonra karın çevresi 2 hafta gerideydi ve 35. Haftada acile gitmiştim cok sukur o zaman dogum olmadı. 3 gunde bir kontrole gidiyodum. Hem nst hem kadin dogum hemde riskli gebelik uzmanı bu 3ü arasinda gidip geliyodum ge hep gerideydi bi turlu duzelmedi ve 38. Haftamda kontrole gittigim zaman cuma günü riskli gebelik uzmanı suyunda azalma var dogum öneririm dedi. Bende ne zaman dedim bugun dedi ben bi şokkk tabi ne sancı ne suyum hicbiri daha yoktu ciktim yanimda kuzenim vardı diyorum hadi eve gidelim ben nasıl dogurcam felan😂😂neyse butun islemleri yaptik ben artik dogumhaneye girdim. Ilk gun fazla vermediler suni sanciyi 2. Gün dozunu arttirdilar tabii surekli doktor degisiyor. Ebe ve hemsirelerden bazilari it gibiydi ayni psikolojimi cok bozdular neyse 2.gun yine sancilarim devam ederken ılık suda karından itibaran duş al dediler aldim sonra ebe geldi buyuk abdestin gelir gibi oldumu dedi bende yok dedim.o cikti tam 1 dakika sonra bana bi basinc geldi boyle afedersiniz buyuk abdestimi yapar gibi hemen cagirdim kontrol ettiler bi baktilar bebiş geliyo hazirladilar yatirdilar ıkındım ve 10 dakika icinde doğurdum benim doğumum hamileligim dogumdan sonrası cok zor gecti ama herseye degdi😍