dilara_cinar99 arenikom Canım 3 4 dakikada bir giriyorsa düzenli olarak gitmelisin 5 dakikaya düşünce gelin diyor doktorlar😊
Bebek08 Nnurdan doğum sancısı için illa bel ve karın agrımasımı lazım acaba ilk gebeliğim 40 bitti karnım sertleşiyor Buda doğum başlangıcımıdır
Teusa Ağrı mi yoksa rahatsızlık mi, bende de var biseyler ama ayiramiyorum. Belime belime batıyor 38.+3
arenikom Teusa belimin ortasindan vuruyor agri degil boyle nasl desen tutulup cekilecek gibi sızı seklinde sonra tekrar
Brlayayse arenikom bence dogumunuz başlamış sağlıcakla alın kucaginiza😍bı duş alin devam ederse hemen gidin😘
arenikom Nnurdan evet aynn oyle asagiya dogru tuvaletim varmis gibi hareketler oluyor tam da onu yazacktm
Bsradogn arenikom normal merak etme doğuma hazırlıyor oda kendini. Beş dakikadan düşmüş istersen hastaneye git. Sıklığı çok çünkü. Ne olur ne olmaz
Teusa Ayy bana da yardım eder misinizzz . Tuvaletim geliyor gibi baskı bende de var ama gerçekten geldiği için 😬 belim de çok rahatsız ama sancı falan yok ki