Zynpayyldz el_ah duha ismi hamile kalmadan koyucağım isimdi, bende çok istiyordum ama araştırdım hocalara sorduğumda duha isim değilmiş sadece kuranda geçen bir surenin ismi dendi. Oyüzden malesef vazgeçtim.. ;)
2107 Naliz benımde inşallah kızım olucak bende duşunuyorum hoşuma giden isimler Leyla birde hoşuma gitti Ecrin manasi Allahhın hediyesi demektir cok güzel 🥰
mmerwe35 Naliz biz de çok kararsız kalmıştık. Çok duyulmamış bir isim olsun istedik. Alkım koyacağız kızımızın ismini 😇
Gzd-123 [silindi] bende tam 14 haftalıktım yüzde doksan kız dedi doktorumuz inşallah doğrudur cünkü alışveriş yaptım ve kız isimlerine bakıyorum erken sanırım ama ilk bebeğim çok heycanlıyım
Kubrakatmerozkan sevgitekes Zeynep Sare ve Zeynep Ela beğeniyorum ama biri benim kuzenim ve kızının ismi diğeri de eşimin :( yani tuhaf olur
EmineTerxi Kubrakatmerozkan Zeynep defne koy canim çok yakışıyor Zeynep defne kulağa çok hoş geliyor defne ismi çık güzel çok yakın Bi arkadaşım koymamış olsaydı koyacaktim defne
Minigin_annesi0 Kubrakatmerozkan aynı benim eşim Zeynepte Zeynep tutturdu. Ben hep tek başına Nefes olsun diyodum. Ama Zeynep nefes olacak bu gidişle başka hiç bi isim içime sinmiyor herkeste aynı isimler var
yerlersenietipuff Naliz kızımın adı Amine Zümra. İkincinin cinsiyet belli fegil kız olursa Fatıma Zehra düşünüyoruz
Ceren_86 Naliz hayırlısıyla bi kızım olmasını çok istiyorum.Olursa ADEN ismini çok beğeniyorum🍀Manası :cennet bahçesi