Ozlemdiril Rabiaugur valla siz bilirsiniz hani kuranda her gecende güzel olmayabılıyor sizin içine sinmişse koyun inşallah ilerde kızınız adını sever
AyseNur_5 Naliz biz cinsiyet öğrenmeden önce seçmiştik birkaç tane belki fikir olur size de Mehpare Almira Vera Nilipek Mavera Hepsine bayılmıştım çok kararsızdım erkek nasip oldu 😇 Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah, ismi şans getirsin hayatına 🌸
Gizmo90 Sevvalycl Anadolu da kötü bir anlamı var isterseniz araştırın 💕 tezek anlamında kullanılıyor ne yazık ki
_prensannesi_ Kubrakatmerozkan bnde 34.haftamdayim bizde Zeynep ismini dusunuyoruz Allah kısmet ederse Zeynep Erva yada Zeynep Sare cok uyumlu bnce ama bn tek isim olsun istiyorum😊
Kubrakatmerozkan _prensannesi_ Bende tek isim olsun evet bu diyim istiyorum.Zeynep ismi güzel beğeniyorum çevremdeki Zeynepler de hep iyiler ama evet bu diyemiyorum bir türlü
incisu2020 Serpilbb benim izimin adıda incisu bakalim ikincinin cinsiyeti daha belli değil 6 haftalık daha
momzilla Naliz Rukal olabilir Başak ya da Ruken de olabilir. Benim kızımın adı Allah’ın izniyle rahmetli kardeşimin ismi olacak ‘Ebru’ 💜🙏🏻
bihtermom Melos12 ablamın ismi demet , anlamı gibi toplayıcı bağlayıcı oluyorlar gerçekten, ben çok beğeniyorum 🥰 adıyla yaşasın inşallah hayırlı evlat olsun annesine babasına 😍
Fkt zzeliizz vera bir hal dir tasavvufta takvanın ötesinde bir haldir şüphelilerden kaçınacak şekilde takvayı yaşayan anlamına gelir kızımın adı betül vera soranlar hep beğenerek ve anlamını merak ederek soruyorlar hiç nazımını verası akıllarına gelmiyor merak etmeyin :)
Tugbamete Naliz kızımın adı Duru olcak nasipse diğer beğendiğim isimler Pera, Hazel, Elyesa, Elizan, Adel, Derin