kamanoss58 ElisaMom bende Alya koyacağım ama eşimin adı Ali benim adımda Manolya ikimizin isminin birleşimi gibi düşündüm 🙈
ElisaMom kamanoss58 İsim güzel sadece ben herkes beğenip koyduğu için soğudum benimle alakalı bir durum🙈. Siz gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz bence, isimlerinizle de çok uyumlu👌🏻💕
Prenseslerimm_3 Kubrakatmerozkan Zeynep ismi tek başına çok güzel gerçekten Zeynep koyacaksanız yanına isim aramayın benimde ilk kızımın ismi Azra ikinci Zeynep Allah kısmet ederse 29 haftalık 3. Kızımı bekliyorum ona da Meva koyacağım
EzooMi Hatice2780 Azra ismini hiç sevemedim ya kız için kaba geliyo bana bı de azrail melegini hatırlatıyor.🙃
Gokcelyaelisa5634837273i3u EzooMi ay çok güldüm yorumunuzu ya eşimde azra istiyor ama bana da kaba geldiği için koymak istemiyorum 😀😀
1Aygul-Goktug1 sunset_momy Nurgül tanıdığım var hiç sevmem 😂 aslında çok şey oluyor Gülay,Şenay, Nurşen, Şennur,Ayşen,Gülnur ama en çok hoşuma Aygül gitmişti 🤎
Iknr-mls Naliz en çok zor olan kısım bu olsa gerek isim arayışı ve en güzeli en özeli derken isimsiz kalması 😔 bizdeki vaziyet net olarak bu 23 haftalık oldum isim yok 1 . Kızımın adı melis ablası istiyor ki kardesin ismi beliz olsun onuda babası Bi türlü içine sinmedi kaldık öyle 🤭