Havvamurat Kızlar 30+1 olduk hastane çantamı ne zaman hazirlamaliyim ? Çantaya hangi bebek bezini almamı tavsiye edersiniz?
Baharun2 Havvamurat bende şimdi böyle bi post açacaktım canım benim de 29 oldu erken doğum riskim de olabilirmiş 😏 bi de ağırlaşıyorum sanki o yüzden bayramdan hemen sonra hazırlayım kalsın diyorum
bebekkaradag Havvamurat 30’da herşeyim hazırdı☺️ Şu an 36’yız, iyi ki hazırlamışım diyorum🙏🏼 Bir an evvel halledin bence, birden ağırlaşıyor insan...
Baharun2 Tubatubazumra ben molfiks in deneme paketini aldım içinde 10 tane var 6 liraydı sanırım canım .Bi arkadaşım doğum yaptı hep aynı bezi kullanma dedi her ay değiştir dedi 🙁
Glmsr Havvamurat ben 35.haftamda çantamı hazırladm prima premium çare bebek bezi koydm içinede büyük paket aldk ondan beğenmezse sonra başka markaya geceriz 🤗
Mrymarvs Havvamurat bence bayramdan sonra hazırlamalısın çok kalmamış herşeyin tastamam olmasi kafanıda rahatlatır geriye beklemek kalır 🐣😊
Mirmirlokum Havvamurat kesinlikle hazırla 35. Haftamdayım şu an çok zorlanıyorum biz bezimizi sleepy aldık
Baharun2 Kızlar çantaya ne koydunuz ? Yani ben bi hastane çıkışı bi de normal takım koysam yeter diyorum.Yani ufak tefek ayrıntılar hariç.
Tugceince Havvamurat sleepy fiyat olarak uygun çokta kaliteli bir bezmiş. Bana herkes onu tavsiye etti aldım . Bende sana tavsiye edeyim kullanmadık daha ama kullananlar memnun 🤗
Ecrinimleyla Havvamurat sleepy öneririm bende nasip olursa onu kullancam bende başka bişey sorcam ya normal bildiğimiz Bebek çantası mı aldınız arkadaşlar yoksa güzel bi sırt çantası mı