Eslem_1 gly_frkn nar güçlü bir antioksidan kaynağı ama tereddütleriniz varsa doktorunuza danışın gebeliğin başlarında ben de tereddüt etmiştim önerilmiyor yorumlarını görünce 🌸
busegrr gly_frkn ayy en son nar yerken suyum geldi apar topar doğurmaya gittim, görünce bi tebessüm ettim🤭😝
Aysegul9371 gly_frkn heralde tüm gebelik boyunca nerde nar gorduysem yedim. Artı sabahları suyunu sıkıp içerim çok şükür bsey olmadı ilk defa nar zararlı mı sorusunu okudum
Deletedmom72720 gly_frkn ben de aynı soruyu geçen doktoruma sordum abartmamak kaydı ile yenebilir dedi doktor günde 1
Seda5892 gly_frkn oğluma hamileliğimde doktor direkt yasak demişti şimdi hamileyim canım istiyor kimse yasak demedi ama doktorun o zaman öyle demesinden dolayı yiyemiyorum bir çok kişi yiyo ama
gly_frkn Bende öyle duydum tansiyonu düşürdüğü için tehlikeliymis o yüzden bı soruym dedim smdi son haftalara doğru yaklaşınca. İnsan daha bı dikkat ediyor
Svmbstp gly_frkn valla bende yiyorum internetten araştırdım kordon içinde baya yararlı yazıyordu. Hatta daha pazar günü yedim 17+3 şuan bi sıkıntı olmadı hiç