KaderAKAN Bugun biraz agladm karnim tas gibi sertlesti bide karnimin en alt kismina 10 15 dakika bi agri giriyor doktora gitmeme gerek varmi uzaninca yuruyunce geciyodu ama suan gecmiyor
tgcaty KaderAKAN bnmde karnımın altı agrıyordu ama belime vuruyordu ne oturabiliyrdum ne uzanabliyordum acile gttim bişe çıkmadı gaz sancısıymıs 2 ğün kıvranırdı ama
Mirmirlokum KaderAKAN doktora git en azından acilde nst baktır bu haftalarda birşey olmada bile riske atmamak lazım hem için rahat eder benimde olmuştu nst de sancı çıkmıştı ilaç başladık
Babies16 KaderAKAN boyle seylerin sonuclari kisiden kisiye degiisir.kimi yalanci dogum sancisi olur.kimi erken dogumun habercisi olur.bu tarz riskli seylere buralardan cevap aramayin bence dr a danisin
deletedmom321 KaderAKAN geçen benim de oldu yürüyemedim bile 26 haftalığım uzandığımda azalıyordu gaz vardı sanırım akşama doğru geçti karnımın Alt ve üst tarafındaydı ortada yoktu
ozmelsumeyye Bende 32 haftalıkken aynı şikayeti yaşadım iki saat sürünce doktora gittim hemen sancı gözüktü nst de ertesi gün yine gittim bu sefer gözükmedi yalancı Doğum sancıları olabiliyor
ozmelsumeyye Birde stresten olabilir canım 🙄bende ağlamıştım gerilmiştim.. uzun sürerse git derim ihmal etme
KaderAKAN Hepinize tesekkur ederim evim hastaneye cok uzak oldugu icin once buraya yazmayi tercih ettim ona gore hastaneye gidim dedim ilk gebelik oldugu icin neyin ne oldugunu bilmiyorum kusura bakmayin
Tugba6336 KaderAKAN 32 haftada bana öyle olmamıştı. Belki üzüldünüz diye olmuştur. Neye üzüldüyseniz sıkmayın canınızı evladınız hissediyor çünkü