Serifedayan Tasdoven55 17 +6 ama hiç hareket yok daha hissetmek için zaman var ama kafama takmaya başladım
Tasdoven55 Serifedayan dışarıdan belli olmuyor ama karninda onu hissedebiliyosun bulduğunda parmaklarinla tut pıt pıt diye atiyo bende her zaman hissedemiyorum
Serifedayan Tasdoven55 canım bende hiç yok hareket çikolata yiyorum sol tarafıma da yatıyorum ama yok hiçbirşey yada hissediyorumda anlamıyor muyum acaba onuda bilmiyorum
GriMavi Bende 17+2 Çok hafif hissettigim oldu karnıma dokundugumda da hissettim Ama bagırsak hareketi dyorlar Bn normlde de kabızım gebelikte 2 kat öyleyim Yani bagırsagım okadar hareket etmiyor 😊😊 o yüzden bebiş die düşünüyorum
26isl 17 olduk henüz hissetmedim biraz kafaya takıyor insan çevresel faktörlerden dolayı 😐 ama doktorum erken olduğunu söyledi hissetmem için
Hilossx Haftamdayım üç gündür hissediyorum bebişimi 🥰 👼 göbeğimin sol tarafında minik minik kıpırtılar gıdıklama hissediyorum bazen duruyor sonra yine başlıyor çok heyecan verici 💖 bebek olduğuna eminim çünkü hamileliğim boyunca bu haftaya kadar hiç böyle birşey yaşamamıştım sanki içerden parmak ucuyla göbeğime dokunuyorlar gibi bir his 😂