Ggalparslan Melissima hamileliğin en başından beri Qfolin ve Bestwm2 vitaminlerini kullanıyorum folik asit omega ve balık yağı olarak onun dışında demir hapı magnezyum hapı kullanıyorum
charlottececi Melissima ben 11+3 itibariyle regenesis max + calcimax d kullaniyorum. Prilama da devam o da vitamin gerci. 14+3 üm ☺️
Twinsss Melissima neredeyse başından itibaren vifolic multivitamin, megabone kalsiyum magnezyum, omega3 1200 mg, ferrum demir ilacı, progestan kullanıyorum. Şimdi ise artı olarak b12 ye başladım.
Melissima Ggalparslan kaçıncı haftadasiniz? Ben 18. Haftadayim multivitamin, kan hapı ve omega3 kullanıyorum. Kalsiyum/ magnezyum takviye hatirlatmali miyim acaba?
Seher1213 Melissima şuan 26. Haftadayım ama 12 . Haftada kullanmaya başladım bence kullanmıyorsanız hatırlatın bu vitaminler çok önemli çünkü
aysigil Melissima Demir hapı, momvital dha, progestan, her gün bir maden suyu😁mevsım sebzeleri meyveleri en az 3 litre su 😁😁
aysigil nese_gocuk ilk iki ay vinalac kullandım sonra momvital, progestan 16. Haftadan beri snaırım ıkıncı kutudayım demir hapıda 21. Haftda basladım