zynptnc annehzl benimde bı ultrason fotoğrafım var ama şu an 14 haftalık ama 9 haftalıkken almıştık atsam yorumlar mısınız ☺️
Deryy XGlcn bak beybi alyansına ip yada saç telinle bağla göbeğinin üzerinden ipin ucunu tutarak yukarı kaldr o kendi kendine ileri geri yada yuvarlak çizicek ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kız oluyor hadi yapta yaz bekliyorum 😅👍
Deryy Lina_kuzucuk bunu bende karbonat versiuonu denedim karbonat hiç kabarmadı kız çıktı doğru O ana kadr Karbonatada üflesen kabarır sanırdım 😅
Deryy XGlcn işte kızın olcak hyırlı olsun 🥳 net öğrenince bana yaz 😅😅😅 bende ilk kızımda tuttu ikincide tutmadı erkek gösteriodu güya işte kız çktı yine 🌸
XGlcn Deryy hahaha hayirlisi bacim saglikla alalim kucagimiza insallah🥰❤️ Haber ederim insallah henuz 3 haftam var cinsiyete😬
annesinin_beybisi Deryy tam emin olamadim önce biraz kendi etrafinsa döndü daha sonra da gel git yaptı 😅
annesinin_beybisi Lina_kuzucuk ultrasondan mı yoksa bebek küçük olduğu icin mi bilmiyorum bazı fotolarda görüntüler hic net değil
Deryy annesinin_beybisi yap kız yok hamile olmayanlarda sadece yüzükte titreşim olyo eşimin göbüşüne tuttum tık yok bende hareket etmeye başlıyo Hadi bekliyorum 👍😂
annesinin_beybisi Deryy evet komsular hep anneme gelir baktirirlardi tansiyon var mi yok mu diye😀 bizde gebelik icin makas bıçak yapilir bende bıçak yani erkek cıktı 😅