Hzlkaya Elifgoktug1 en son 24de gittim 29 olduk bugün perşembe kontrolüm var 32den sonra 2 haftada bire düşecek muhtemelen
ggkca Elifgoktug1 37 haftalık oldum, devlete gidiyorum 33den beri doktor her hafta çağırıyor nst ve kan idrar tahlili istiyor. Öncesinde de 3 haftada bir gidiyordum.
defnelobe Elifgoktug1 en son 32 de gitmiştim. Tekrar 36 da çağırdı 4 hafta sonra yarın inşallah tam 36 yım bundan sonra sıklaştırır diye düşünüyorum
Aselinkooo Elifgoktug1 Bi sonraki kontrolüm 28.haftama denk gelicek. Ondan sonra görücez. Büyük ihtimalle 3 hafta da 1 çağırır. Sonra 2 haftaya düşüyor. 37.38den sonra da haftada 1e düşüyor.
Seryy Elifgoktug1 ben hep 2 haftada bir çağırlıyodum ama randevu bulamadığım için ayda 1 falan oluyodu… 36.haftadan sonra haftada 1 dedi.. 39 um şuan 3 gün sora gel dedi
Canefzaaaaa Elifgoktug1 aynen canım planlı sezeryan ilki de sezeryandi. Arada 2,5 sene oluyor. Mecburen sezeryan olacak. Eski sezeryan yerimde sizlamalar başladı. Kontrole gidince sorucam umarım normaldir
Elifgoktug1 Canefzaaaaa ya eski yerimde benimde sizlamalar oluyor özellikle bazı hareketlerinde sanki kesi yeri açılmış gibi yaniyor inşallah sorunsuz gelir bebisler🌸🙏
Altnzynp2213 Elifgoktug1 32 haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorum 35 haftalığım şuan gene 2 hafta gelirsin dedi önceden ayda 1 gıdıyordum muayeneye 🙂
Elifgoktug1 Altnzynp2213 o zaman tansiyon dan dolayı erken cagirdi beni teşekkürler bilgi için sağlıkla gelsin minik 🌸🙏
Mucizepamugum Elifgoktug1 benim erken dogum riskim vardı birde bebegimde gelisme geriligi vardi herhafta yada 15 gunde bir giderdim 1 ay hic bekletmedi beni doktorum