tazeannecik1 Kolumun altı 38,5 çıktı,şimdi ılık bir duşa girdim çıktım biraz düştü gibi başka ne yapabilirim eşim alnıma kolumun altına ıslak bez koydu,hastaneyede burda özel yok devlet var coronadan dolayı gitmek istemedim🙁Ne yapmalıyım ?
asellmom tazeannecik1 grip salgını var ya bende gribim ateşim felan yok çok şükür ama korkuyorum corona olucam diye. Zaten daha önce olmuştu coronayı gripten ayıran tek belirti eklem vücut ağrısı eğer eklem ağrın varsa yüksek ihtimal corona olmuşsundur
Esraema Wonderful_mom tazeannecik1 merhaba çok geçmiş olsun ben de 4 gün önce test verdim pozitif geldi sadece boğaz ağrım vardı çok hafif. İlk gün ateşlendim doktorun 6 saat arayla parol alabilirsin dedi ılık duş en iyi yöntem örtünmeyin giyinmeyin umarım sağlıkla geçer
ipektoss tazeannecik1 çok geçmiş olsun 3-4 hafta önce aynı şeyleri yaşadım. Grip gibi başladı sonrasında ateş eklem ağrısı boğaz ağrısı öksürük eşlik etti test verdim negatifti. Benimde bulunduğum ilçede özel yok devlet hastanesine gittim ateş 38 olunca. Bebek de rahatsız oluyor ateşten hareketleri artabiliyor veya nabzı. (Nst ye bağlamıştı ebeler kalp atışı yüksekti sancım da çıkmıştı ama bana göre bebek hareketiydi korkuttular biraz ertesi gün kadın doğumcuma göründüm iyiydi bebeğim şükür. )Neyse işte parol serum taktırdım devlette sonrasında rahatladım ama yine ateşim belirtilerim devam etti. Dayanamadığımda veya ateşim çok yükseldiğinde parol hap attım evde. Kalp atışım ölçtüğümde normalden yüksek geliyordu hep çoğunlukla yattım tuvalet harici çok kalkmadım. Her akşam ıhlamur içtim limon sıkıp çok az bal damlatıp. Sıcak süt & bal içtim. 1 yemek kaşığı pekmeze zeytinyağı döküp içtim. 1 tatlı kaşığı bal a da limon sıkıp içtim. tabi hepsini bir anda değil aralıklarla ama hemen hemen her gün yaptım. 😅 5-6 günde anca kendime gelebildim. Meyve de çok önemli mandalina portakal vs tüketin bol bol. Bunlar bana iyi gelenler yine doktorunuza sorup denemenizde fayda var umarım bir an önce atlatırsınız. Ateşinize dikkat edin, ince giyinin ama üşütmeyin de daha fazla yükselirse muhakkak bir an önce gidin hastaneye 🐥
tazeannecik1 Wonderful_mom Normalde özele gidiyorum devlette de yanlış bir şey yaparlar diye korkuyorum ya serum falan bebeğe zararı var mı acaba bide direk covid bölümüne yönlendirirler diye de korkuyorum
tazeannecik1 asellmom Eklem ağrım falan yok çok şükür ama halsizlik ve az önce de ateşimin çıktığını farkettim,tat kokuda da sıkıntı yok 🙁
Wonderful_mom tazeannecik1 yok gderseniz hamileyim derseniz parol yaparlar sadece.. evde de parol icebilirisniz ben xovidken atesim cok vardi doktorum gunde 3 taneye kdr icebilirisni dedi
goldumsu tazeannecik1 bende sadece burun akıntısı vardı burada biriside ben gibiydi bende bi anda tat koku gitti test verdim pozitif çıktı. Ağır grip gibi geçirdim. 1 ay geçti sizin gibi oldum ve geçmek bilmeyen baş ağrısı, boğaz ağrısı, balgam, kulak ağrısı yaşadım ne denediysem geçmedi. 1 hafta sonra iyice kötüleşince gittim çünkü ateş yaptı. Enfeksiyon ve ateş bebeğe zarar verirmiş bi kaç hastane başından savdı en son antibiyotik verdiler haftalardır uyuyamıyordum bile o topladı en son
tazeannecik1 goldumsu Size de çok geçmiş canım 🤧İnşallah korona falan değilimdir ama sadece öksürük halsizlik var bide az önce ateşimin çıktığını farkettim birazda üşüdüğüm için baya örtünmüştüm oda etkilemiş olabilir mi bilmiyorum 1 saat falan bekleyip düşmezse gideceğim hastaneye 🙁
tazeannecik1 ipektoss Size de çok geçmiş olsun 🤲🏽 Bende sürekli yatıyorum yattığım için mi bu kadar halsizim bilmiyorum ya öksürük var bende de boğaz ağrım yok ama bugün de ateşim çıktı işte bende korktum ama çok yükselmeden de hastaneye gitmek istemiyorum zaten çok kalabalık hastane 🙁 Hap yutamıyorum ama doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek ona göre gideceğim hastaneye.. Yediklerinizi bende uygulayayım normalde de tüketiyorum zaten hepsini.. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏽♥️