Denizyildizii Kulağım tıkandı nasıl açılır doktora randevu bulamıyorum bi yöntemi var mi lütfen cok rahatsız ediyor 😞
Loveis16 Denizyildizii Hamile değilken de çok tıkanıyordu benim soğanın suyundan 2-3 damla damlatınca geçiyordu ama hamilelikte hiç başıma gelmedi bi zararı olur mu bişey diyemem
Zeysezer Denizyildizii benim de öyle farenjit sonrası dolgunluk hissi gibi basınç gibi garip bi şey var şuan havlu ısıtıp ütüyle kulağıma tutuyorum biraz iyi geliyor antibiyotik kullanmıştım zaten
Ezgiduru Denizyildizii 22 aralıktan beri tikaliydi ve hic duymadim resmen gebelikten ilacta vermediler sadece antibiyotik. O da ise yaramadi. Sonra baska seyler oldu test verdim pozitif cikti. Karantina bitti 3 gun oldu kulak yeni acildi cok zordu hayat kalitem yere yapıştı sagir gibiydim
Nazorl Denizyildizii Ben hamileyken oldu sarımsağa çatalı geçir ocakta yak hafif ılıyınca kulağına sok kalsın 20 dk falan içinde, iltihap varsa akıtıyor kulağı rahatlatıyor ben öyle rahatlamıştır anne tedavisi ☺️
Simal61 Denizyildizii hamile değilseniz mutlaka doktora gidin randevu yoksa acile gidin ilaç tedavisi yapıyorlar
Eslemveannesi0 Aynı başlığı bugün bende açtım kulagım tıkandı bi doluluk var 🤦🏻♀️Bide çınlama yapıyor 😔
Nursam_3 Eslemveannesi0 Merhaba şikayetiniz geçtimi benmde çok kötü çınlamam ve doluluk hissi var çok kötü hissediyorum bu durum çok sinirlermi bozuyor geçtimi çınlamanız lütfen yazın
Karacagamze Doğuma 8 günüm kaldı 1 haftadır benimde sol kulağım duymuyo hayatımda ilk defa oldu özele gidemiyorum malesef devlette sıra yok nolcak bilmiyorum bende doğumdan sonra geçer belki artık kendiliğinden diye ümit ediyorum