Sehrialya Vldnaky kaç haftalıksın benim 13 haftaya kadar sürdü dedim buneya dakka başı wc hep öyle olcak sandım şuan normale döndü çok şükür kaslarımız tam açılmadıgından idrar kesesini baskı oluyomuş oda sık idrara çıkartıyo.
1PrensAnnesi Vldnaky ben 10 haftaya kadar koşa koşa gidiyordum geceleri uyanıp giriyordum tuvalete sonra birden kesildi ve hala normal 25+6yım umarım tekrar artmaz🙄
Icot Çok muzdaribim bu konuda ben de 😒 öncesinde de dengem bozulmuştu sık çıkmaya başlamıştım zaten şimdi daha daha arttı 😣😣
Semaeker Vldnaky son haftalarda artıyor hatta . Çünkü bebeğin oyuncağı mesaneymiş öyle duydum ve gece özellikle wc ye kalmak artık yoruyor beni 😊
Vldnaky Sehrialya 12+3 deyim evet baskı yaptığından dolayı sık idrarara çıkma ihtiyacı duyuyoruz ama bu doğuma kadar sürüyo olması bazılarında şaşırttı beni açıkcası 😒
Icot Vldnaky normalde az az gelir sıkışırsın ama bazen öyle oluyor ki o azlığı hissetmiyorum bir an sıkışmış olarak görüyorum kendimi. Hele bir de tam o kısma vurunca koşarak gidiyorum resmen 😣 🙄 geceleri kalkmak yoruyor tabi. Bazen gece 1 bazen 2-3. Lavaboya giriyorum 10 dk sonra bakıyorum yine geliyor bazı anlarda 🙄
PrensessKizim Vldnaky Allah in cezaları ya bi tuvalete kalkiyo gelince inanir mısın aglanacak halime gülüyorum ya
Vldnaky 1PrensAnnesi ay inşallah canım ya bide sadece tuvalet sorunumuz olsa onla beraberde kusuyorum 😟
Ipek Son haftalarda iyice artiyor cunku bebek asagiya iniyor ve ters donuyor kafasi idrar kesesine baski yapiyor. Geceleri uyutmuyor yani. Allah kolayligini veriyor elbet. Bunlar gelip gecici seyler bebeklerimizin sagliklarina odaklanalim
Vldnaky Ipek anladığım kadarıyla doğum olana kadar sürüyor tabikide hep diyorum zaten sağlıklı olsunda herşeyini çekmeye razıyım 🙏 allahım herkese sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin 💕
Eysaa Yaaa sormayın gece 3-4 kere kesin kalkıyorum benim sıpa hep mesanemde yatıyo yastığı o galiba 😁Sabahta günde 3lt su içtiğimden dolayı 20 dk bir tuvaletteyim😁🤦♂️
Vldnaky Eysaa su içebiliyorsan ne güzel su midemi bulandıyo benim inşallah geçer hemen çok tedirginim o konuda