Smybbs Arkadaşlar bugun 7+0 . Doktorum kan sulandırıcıyi ikisinide bırak dedi. İçime sinmedi.siz ne zman bıraktınız bana erken gbi geldi. Daha önce düşük oldu. Pıhtılaşma testim temiz.
Esraaa17 Smybbs bugün 9 haftalık olduk ben hala tüm ilaçları kullanıyorum devam et dedi ilk 3 aya kadar
Esraaa17 Smybbs bence farklı bir doktorda sor istersen hemen bırakma daha küçük yani belli olmaz o kadar emek vererek bu hale geldik kötü bir durum olmamalı
Ayyysss Smybbs pıhtılaşma sorunu olmayanlara bile günde 1 doz kullandırıyorlar sen başka bir doktora da görün derim hemen bırakma erken bence
Smybbs zeynnn5441 emin olamadım canım bende. Bakıyorum.pihyilasma olmamasına rağmen herkes en az üç aylik olana kadar kullanmış.
zeynnn5441 Smybbs Benim pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz test olmadım yani öyle söyleyeyim. Her ihtimale karşı ecopirin 150 mg kullanıyorum. Ve geçen hafta covit geçirdiğim için kan sulandirici iğne de kullanıyorum ekstra olarak tamamen tedbir amaçlı
Smybbs zeynnn5441 geçmiş olsun umarm.iyisinizdir şimdi. Bir doktora daha goruneyim.bakiyorum.kimse bırakmamıs en az 12 haftaya kadar
burcuacrr zeynnn5441 ben de aynı. Nasipse doguma kadar kullandıracak. Riske atamiyor. Zaten ecopirin içiyordum covid sebebiyle igne de eklendi. Bitti covid ama devam ettiriyor.
Asel2520 Smybbs bende pıhtılaşma sorunu olmadığı halde ikiz hamilelik doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi başka bir doktora görünün isterseniz
mirage333 Smybbs estrofem ve prograf ı 6.5 haftalikken, prednolu da 7.5 haftalikken bıraktim. Şuan 10+2 yim. Progestan 200mg fitil, progestan 50mg igne, 6000lik oksapar, coraspirin, ve vitamin ( ocean mummy) hala kullaniyorum.
mirage333 Ayyysss tüp bebekten dolayı kullaniyorum. Tup bebek doktorum kayseri acibademde mustasa taş. O doğuma kadar kullanicaksin dedi. Kendisi gebelik takibi yapmadıgi icin ayni hastanede baska doktor yapıyor.
Ayyysss mirage333 anladım canım bende Kayseri Gökalp Öner doktorum pıhtı sorunum var oksapar 4000 günde iki tane yapıyorum
Halide_70 Pıhtılaşma ile ilgili bir test dahi yapmadı benim doktorum. 28+5′iz ikizlerimle beraber. Oksapar’ı bir ay daha kullan dedi. Ecoprin’i ise 16. Haftamdan beri kullanıyorum. Ecoprin’i şimdi devam ettiğim doktor başlattı.
sessizizleyici Smybbs ben coraspirin içiyodum kanamam oldu 6 haftada sanırım hemen kesti hap yerine koluma bant yapıştırıyordum onuda kalp sesi duyunca kesti
Burcinirak Smybbs tüp benek doktorun mu bırak dedi?Bana 8 aya kadar kullan dedi 5 aylığım hala devam ediyorum
Smybbs Burcinirak evet tüp bebek doktorum dedi .ikisinide mi keseyim dedim evet dedi..birden ikisini de kesince sorun olmaz mı yani