MelekAlyaM SayeMom Ben bunu yaptırdım 3 ay oluyor incilidolap sayfasından yaptırdım ordan güncel fiyatlarını sorabılırsınız
UmutsuzPolyanna MelekAlyaM bende bu ve şimdiki yaptırdığım model arasında kalmıştım o zaman 250 300 filandı şuan galiba 500 ve üzeri olmuş 🤣
Mysunshinee Bunu Instagram’da bı ahşap sayfasına ham halinde yaptırdım fiyatı 45 tlydi sonra ben kendim boyayıp yapıştırdım 😍
Ssultannnnn SayeMom instagram dan t_artatolye diye bi sayfa var ben ordan begendim aynisini yasadigim yerde yapabilirler mi soracam uygun fiyata eger yapamazlarsa mecbur o sayfadan siparis edecem ledli eger istersen ledsiz daha uyguna yapiyolar ledsiz 150 led olursa 190 oluyo fiyati bi bak istersen fikir olur
Meryemce92 SayeMom Ben kendim yaptım kapı süsümü ☺️ Bana 43 liraya mal oldu henüz tam bitirmedim püskülleri güzel tarıcam bide uzun olan kısımlara deniz kabukları düşünüyorum 😇 https://resimyukle.io/r/ySofkbmBjZ
okuyor Meryemce92 ismi nerede yaptırdınız peki. Ben de pinterestte güzel fikirler buldum ama ismi nerede yaptıracağımı bilemedim
okuyor SayeMom yaptırmadım ama pek çok yere fiyat sordum. Herkese fikir olsun. Kasnakhome 230 TL Mimesis_accessories 170 TL Baby_atolye00 260 TL Dododesigtr 170 TL, 225 TL Demetintasarimlari 180 tl
Ozge SayeMom ege tasarım evi var instagramda eğer kendin yapacaksan hazır kalıplar falan var makrome ipi de var sitelerinde. İsme özel de şeyler var 25-30a ben ordan yapmayı düşünüyorum inşallah cinsiyet belli olunca.
kadertanrikolu SayeMom yasemin süs evi instagramda oraya bak cnm kapı süsü 60 tl den başlıyor magnetler 1.50 bencede gayette güzeller
Esrabahar Melek1111 kesinlikle bu sayfayı önermem ben ve burdan bir arkadaş yaptırdık kırık geldi mallarının arkasında durmadılar elimizde kaldi onca para verdik daha yükseğe yaptırdım @busrakaripek
Esrabahar Rukiyemrv kesinlikle yaptırmayın ben ve burdan bir arkadaş bu sayfaya yaptırdık kırık geldi ürün sonra sanki biz kurduk kargoda gibi mallarının arkasında durmadılar ürün elimde kaldı daha da yüksek bir fiyata yaptırdım @busrakaripek
cdemirbas Instagram ponitakids sayfasında yaptırdım. Farklı modeller var fiyatları da burda yazanlara göre uygun bence
Merveyldrmmm SayeMom valla 230 a yaptırdım yılbadından sonra zam Gelecek diye o da kim bilir kaç para oldu suan
Ece003 SayeMom kapı süsü çikolata isimli küp kolanya şişesi 60 adet hediyelik 520₺ ye yaptırdım kargo bekliyorum 😄