Ata1_ symatk iyi mi bilmiyorum ama doktorumun söylediği iki isim biliyorum detaylı için Muğla’dan gelecektim ama gelemedim. İnanç mendilcioğlu Mehmet şimşek
Ozlm007 symatk uzun zaman oldu en son 500 dü sanırım nakitte 50 TL indirimliydi karttan çekersen net fiyat alıyorlardı
Bicicek_bibocek symatk bildiğim kadarıyla perinatolojiye randevu alıp saatli gidiyosun orda bi kaç doktor aynu zamanda bakiyo , öyle anlatmıştı
Nur3307 Senays benim kadim dogum doktorum ona gönderdi ayrıntılı bir şekilde bütün organlarına bakıldı. Herhalde bakmasa kadın dogum doktorum yollamazdı ona
Senays Nur3307 evet ayrıntılı ultrason yapıyor bende ona yaptrdim ama perinatolog başka riskli gebelik dr u
Ozlm007 Nur3307 radyolog ile perinatolog ayrı şeyler detaylı ultrason için radyoloji bakabilir organ taramasına falan ama perinatoloji anne karnındaki bebek sağlığıyla ilgili riskli gebeliklerde anne bebek sağlığı için gidiliyor
Nur3307 Ozlm007 ya evet dogru söylüyorsunuz ben biraz karıştırdım cuma günü sezeryan dogumum var aslında hem korku hem heyecandan kafam biraz karışık bugün 🤦♀️
FatihBatur symatk memorial da bi tane doktor varmış onu söylüyordu herkes adını unuttum yA tuhaf bi ismi vardı
Eda0007 FatihBatur eftal Avcı herkes onu söylüyor banada aradım randevu aldım haftaya fiyatı 750 TL miş