Unlukacar Woman3535 ben kontrole kendi doktoruma gittim ama 40 ım çıkınca onun dışında zaten eriyen sütür kullanıyorlar Canım
Elanrgndn Woman3535 kadın doğuma gidebilirsiniz eğer dikişleriniz daha düşmediyse çok hareket etmemenizi çok dikkatli oturup kalkmanızı tavsiye ederim.
Woman3535 Mft bana 10 gün sonra lohusa polikliniğinddn randevu al demişlerdi ama gidemedim zaten takipli olduğum hastamede doğum yapmadım ben o yüzden nasıl yapıcam bilmiyorum muges44
Mft Doktorunuz doğumdan bir hafta sonra kontrole çağırır, hatta bebek için de yine bir hafta sonra kontrol oluyor. İlk doğumumda aynı gün hem benim dikişlerime bakılmıştı hem de bebeğin sarılık vs kontrolü olmuştu
Akoalalover Woman3535 tabi düşüyo dikiş kendi kendine. Afedersin taharet alırken eline geliyo hep bi iki haftadan sonra iyileştikçe
Unlukacar Woman3535 sarkan ip yoksa fark etmeye bilirsiniz genelde markasından markasına değiştiği için 7/14 gün içinde kaybolur
muges44 Woman3535 bana kan ilacı ve anyibiyotik vermişti sadece. Antibiyotiği bitirmiştim kan ilacı kabızlık yaptığı için afedersin yarıda bırakmıştım
NeseA 3 çocuk getirdim hiç dikiş kontrolüne gitmedim:) küçük abdestini yaparken kendini yıkama can asitli olduğu için çabuk iyileştiriyor idrar,bende de yumru olmuştu iyileşince düzeldi canım :)