melocan Merhaba 18+6 haftalk hamileyim. Bugun kızımızı görmeye gittik. Herşey yolunda ama beyinde bulunan bu kist biraz canımızı sıktı. Kendi kendine 26.haftadan sonra gectigi söylendi. Hatta doktorum 2 kızında aynı şeyi yaşamış. Ama tedbir için perinatolojide detaylı baktırmamı söyledi. İnşallah bi sorun cıkmaz 🤲 konu hakkında demeyimi fikri olanlardan yorum bekliyorm 🤗
Cancancan melocan 19. Haftada var demişlerdi 23. Haftada koçaybolmultu bizim önemsiz bişey hiç üzülme
Asya_2402 melocan 19. Haftada görüldü hem de 2 taraflı 22. Haftada çok şükür ikisi de kaybolmuştu hiç üzülmeyin
58Vildan melocan çektirdim canım zaten orda farkedildi ben kalp atışı fazlalığından gitmiştim orda görüldü 2 hafta sonra kontrol dediler onda da geçmişti
Cancancan melocan ileri düzeyde çıkmıştı benim zaten kontrole çağırdı tekrar bi tedavisi falan yok zaten her türlü bekleceksin zamanla geçiyor
melocan Asya_2402 ilk gebeligim insan tedirgin oluyo ister istemez. Benim de iki tane görünüyor. Doktor perinatologa yönlendirdi.
58Vildan melocan bende de 2 tane 4 cm büyüklüğündeydi genetiğe yolladılar 2li ve 3lü testlerime baktılar onlarda normal olunca hiç bir önem taşımıyor dediler amniyosentez önerdiler erken doğum riskim oldugu için kabul etmedim onuda
melocan Cancancan bende içim rahat etmez diye cektireyim diyorum ama 2 hafta sonra cektirebiliyorum. Acaba önce kendi doktoruma görünüp gecti mi diye sonra mı perinatolojiye gitsem
melocan 58Vildan benim doktor muayenemde gördü doktorum. Ben şimdi ileri düzeyi çektirsem mi diye düşünüyorum. Bir kac hafta sonra gecer mi acaba diye. 500 lira fiyat verdiler. Bayram arası girdi zaten 2 hafta sonraya randevu alabiliyorum. 21 haftalık olcak
Cancancan melocan bence bekle 2 hafta sonra perinatolojiye git çünkü kistle birlikte bikaç belirtiye daha bakıyorlar ona göre risk belirliyorlar onu da perinatoloji yapıyor
melocan Cancancan evet doktorum yönlendirdi ama cogu kişide bi kaç hafta sonra geciyo deyince kafam karıstı. İkili tarama sonucum temiz cıkmıştı. İnşallah bu da iyi olur
Cancancan melocan inşallah iyi olur canım ben geçmeyen hiç görmedim o ara bende post açmıştım da geçmese bile herhangi bir zararı yokmuş zaten