Gizemmiis Kızlar benim iki gündür midemde çözemediğim bir bulantı mı yanma mı şişkinlik mi tarzı bişey varrr bir de hafif yorgunluk halsizlik 😱 Siz nasılsınızzzz? ŞAFAK AZALIYOR ❤️
Bebekoo Gizemmiis bugün 21+0 benim de midem yanma mı şişlikmi anlamadım ondan var😃😃 bi de cinsiyetim netleşse 😀😀😀
Simayss Gizemmiis ben 20.haftadayim aksamlari hafifte yesem aşırı karnım şişiyor şişkinlik beni çok rahatsız ediyor üç yaşında kızım var tek olsam yürüyüşe giderdim akşamları ama evde hareket etmeye çalışıyorum. Onun dışında yarın doktor kontrolüm var kesinlikle miğde yanması için ilaç isteyeceğim. İkinci hamilelik olduğu için galiba hareketleri çok net hissediyorum karnım da baya çıktı son aylarını duusnemiyorum🙃
Myssrblgn Ne gibi şikayetlerim yok ki 😂😂 mide bulantılarım hala bitmedi, mide koruyucu kullanıyorum. Kullanmadığımda perişanım. Koku hassasiyetim aşırı derecede devam ediyor 🤰🏻
Mercimekmomlna Bende 20+3 2 gündür midem yanıyor 🥲 Alışverişler ne alemde yaa neler alıyorsunuz kızlar
Bebekoo Gizemmiis 17.haftada aslında göstermişti bacak arası boştu kesin kız dedi doktor, detaylıya girdim geçen gün pipi var dediler şok oldum, belki tekrar değişir 24.haftayı bekliyorum