Gta-35 Ben 8 çeşit kullanıyorum. Troid, duphaston, enox, vitamin ilacı, kan ilacı, b12, magnezyum, şeker hapı bir de haftada bir pruluton da sayarsak 9 .. çok fazla degil mi sizler kaç çeşit kullaniyorsunuz?
Uysll Magnezyum ve vitamindi ama bayadir vitamin kullanamıyorum bu hafta doktor yesini yazar artık ona devam ederim
Glshozcn Folik asit, progestan, tiroid için bir hap toplamda üç ilaç kullanıyorum. Ve bu bana o kadar çok geliyor ki üzülüyorum. Bebeklerimizi Allah korusun ilaçların zararından.
Tugcely Bende omega multivitamin kalsiyum Demir magnezyum içiyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik içiyorum 3 gündür
Burculu_11 Ben sabah demir ilacıyla başlıyorum ardından magnezyum sonra decavit ,sonra omega 3 ,sonra calcium d3, sonra tekrar magnezyum ve demir ilacı içiyorum demir ve magnezyumu sabah akşam içiyorum 20. Haftadan sonra öyle dedi
AyseMehmett Gta-35 benimki de benziyo 🤦🏻♀️ Tiroid, demir, omega3, folik asit, magnezyum, devit, insülin
Aslihan2 Gta-35 -troid -oksopar -b12 -multivitamin -demir -magnezyum -coraspin -Dvit Geçen haftaya kadar da proluton iğnem vardı 26.haftadaym devam ediyorm 😬
Gta-35 Aslihan2 hepsi gerekli ilaçlar ama bebeğe ya da bobreklerimize zararı olur mu bu kadar ilacın endişe ediyorum açıkçası. Zararlı olsa doktor kullandirmaz zaten ama illaki böbrekleri yorar bol su tüketmek gerekir