Kubra3434 İyi akşamlar kızlar aranızda genoks firmasına nifty testi veren varmı kaç günde sonucunuz geldi
Elfnr Kubra3434 cnım benım 12 iş günü içinde geldi Hafta sonları da sayarsan işte 16 gün falandı galiba ama herkezin kanı farklı O yüzden çalışılan örnek de değişiyor gün sayısı da değişiyor
Burcumay Kubra3434 merhaba ben yeni yaptırdım 27 aralıkta kan verdim 7 ocakta sonuç elime ulaştı tatil günleri saymazsanız 10.gün çıktı
Kubra3434 Bende 30 aralıkta verdim kan heycanla mailimi kontrol ediyorum sürekli inşallah bir iki güne gelir
Melisss_c Kubra3434 evet 12.haftada yaptırdık. Yalnız cinsiyeti firma söylemıyor yasal değil. Doktorunuzun talep etmesi gerekiyor genokstan
Bsra-tasan06 Kubra3434 canım tam 12 gün üzerine bugün sonucum geldii direk doktorumu arayıp bilgi vermişler ve raporları göndermişler 😌 3700e yaptırdım. Ben çok memnun kaldım düşük riskim oldugundan yerlerine gidemedim doktoruma gittigim gün geldiler orda aldılar kanı 😌
Kubra3434 Bsra-tasan06 nasıl çıktı sonucun canım cinsiyetide söylüyolarmış heralde belli oldumu 🤗 benimde eve gelip almışlardı kanı
Bsra-tasan06 Kubra3434 15 haftaöda yaptırdım doktorum yüzde 90 kız demişti zaten ve kız oldugu kesinleşti 😂 sonucum iyi çıktı şükür herhangi bi sorun yokmuş ☺️
Nisan4523 Kubra3434 Haftasonları da dahil olmak üzere toplam 10 gün sonra geldi sonucum genokstan. Sonuç belgesini benim mailime atmışlardı. Kendim görebildim. Cinsiyeti de doktoruma söylemişler, ondan öğrendim.