iremcannn1907 Deletedmom62627 karın ağrın var mı peki bende 11. Gündeyim bugün çok ağrım var. Oysa bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım hatta hiç lohusayım diye yapmadım bile
Deletedmom62627 iremcannn1907 son dört gündür ağrım sızım yok öncesinde yataktan tek kalkamıyodum içim sallanıyodu sanki
Esmadem mrs_elisah bende 54 gün oldu doğum yapalı 25.günden beri korse kullanıyorum ama ameliyat korsesi nasıl oluyor acaba
Deletedmom62627 Esmadem bacakları olan şort gibi olup göğüs altına kadar uzanan korselere deniyo sırtüstü yatarak giyiniyosun sonra ayağa kalkıyosun
Deletedmom62627 Damli ya göbeğim böyle şiş ve sert acaba bu rahmim mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum 20 gün oldu sanki hiç küçülmedi. Yağ dokusu değil sırtüstü yatınca içeriye çöküyor sallanıyor sıcaksu torbası gibi
Damli Deletedmom62627 zamanla toparlanacaktır merak etmeyin zayıf biriyseniz hiç korkmayın düzeliyor biraz beslenmeye dikkat edip bol su şçin
Esmadem mrs_elisah anladım teşekkür ederim benimki de cırt cırtlı da ameliyat korsesi mi diye merak ettim
Saricivciv Deletedmom62627 yapısal bence canım benim sezaryen oldktan 20 gün sonra tamamen eskis gibiydm Sanırım bunda bol su içmemin etkisi var 5 ltreye yakın su içiyordm
Damli Deletedmom62627 kafana takma bence beslenmene dikkat et hiçbir şey olmaz her şeyin çözümü beslenmeye dikkat etmek daha çok yeni olmus doğum yapalı toparlarsın birkaç ay içinde