fatmff Derya341986 daha dün kontrolum vardı dün artık kullanmama gerek yok dedi günde yarım saatlik yürüyüş yapabilirmisim ve ev işlerini de kendin yapabilirsin dedi. Hatta tatile bile gidebilirsin çok yorulduysan dedi. Rahim ağzı kapalı ve bebeğin eşi yukarda dedi. Sen bıraktın mi
Derya341986 fatmff bana da bırak dedi bebek de yukarı çıkmıştı baya bir hafta sonra bir doktora daha gidiyorum baktık yine kasıklara inmiş bebiş, bırak dediler ama korkuyorum bırakmaya
fatmff Derya341986 İnşallah bi sorun olmaz bende onu içerken kendimi güvende hissediyordum ama şimdi bende güvende hissetmiyorum yarın detaylı ultrasonum var adama her şeyi sorucam
Derya341986 Melisct94 benmde öyle ikisi arasında duruyor çünkü bebişler 28 sonrası yukarıda oluckalarmış
Esra___ Derya341986 Cnmm ben 27+4 günlük gebeyim bazen göbek deliğimin üstünde bazen tan kasıklarımda hissediyorum senin haftalarında gayet normal
Esra___ [bilinmeyen] evet Cnmm kafalarına göre takılıyorlar 😂 bugün benimki tekmeden ziyade sürekli dönüp durdu içerde bi işler karıştırdı ama anlayamadım 😂😂😂
EmineBurcuTfekiSar Esra___ döndüğünü nasıl anlıyorsunuz. Benimde böyle sanki biryerde toplanıp sonra hemen uzanıyor dönüyor heralde diyorum. Ama şu bebeğim sürekli bir yerde toplanıyor fln diye yazanlar oluyor ya acaba öyle mi oluyor diye korkuyorum
Esra___ EmineBurcuTfekiSar Cnmm böyle sanki balık gibi kayıp gidiyor içerde karnımın şekli değişiyor ama hareket halinde oluyor toplanma daha farklı oluyor mesela sağ tarafta sanki poposunu ya da başını dayamış gibi bi sertlik oluyor resmen karnım yamuluyor ve bebek o sırada hareket etmiyor 10-15 saniye sürüyor
Derya341986 Valla benm de bazen böyle hafif bir ağrı oluyo sağda ve sertleşiyo ama kafası orda kafa biraz daha büyük ya oyüzdendir diyorum birde bu sertleşme herkezde var bende de
Esra___ Derya341986 evet Cnmm maalesef hep bi korku ilk gebelik olunca tecrübesizlik de tuz biber oluyor üstüne 🤦🏻♀️
Caglasmsk Derya341986 bende 20+6 haftaligm bi kasigimn orda sanki cikacakmis gibi vuruyor bi bakıyorum gobek deligimin orda bazen iki yere birden vuruyor nasil yapiyor bilmem😂🤷 bi sagda bi solda tur atiyor icerde resmen. Yani inebilir çıkabilir kayabilir normaldr diye düşünüyorum.