ElifKarata Gmom_ canm internetten almadım ama ıslak mendil 101 de çok uygun du 2 li uni soft Eczacıbaşı’nın ıslak mendili 6 küsür bir fiyattı
Tugbaumit Gmom_ canım Bebeğin de doğmadan çok fazla Bez almanı önermem Ben molfix almıştım ama oğlum doğduğunda Bez pişik yaptı sonra bezimizi değiştirdik Prima aldık ama oda pişik yaptı Sleepy aldım o direk mantara çevirdi şimdi canbebe kullanıyoruz ama aldığımız bezler paketleriyle öylece duruyor o yüzden deneyerek almanı tavsiye ederim ☺️
Baharun2 ElifKarata aynen canım a101 de indirim vardı kaç ay önce işte şu kadar alışverişe şu fiyat gibisinden.5 li unibaby ıslak mendili 9.90 a almıştım bnde
Ozanin_annesi Sleepy nin merhaba bebek paketi uygun sanki. İcinde iki boy bez islak.mendil ve bakim ortusu var.
Cemrelif Gmom_ joker, hepsiburada, n11,ebebek ve civili takip ediyorum. Jokerde gece indirimleri oluyor. Saat 22:00 dan sabah 10:00 kadar. Unibaby 30 adet ıslak mendili 149 TL’ye aldım.
Tuba8435 Gmom_ ben huggies alıyorum e bebekten 10 tl 36 li. Piyasada huggies yok onun için netten alıyorum ve uygun pisigimize tek ıyi gelen bez bu
rileyss Ben prima 1 numaradan 2 tane aldım 112li. en ucuz ebebekteydi o sırada. 42.90 a aldık bir paketini. ıslak mendil de 24lü unibaby yenidogan aldık jokerden gece indirimiyle, bir de joker aile kulübüne üye olunca online alışverişe 20₺ indirim çeki verdiler çok uyguna geldi. birkaç farklı siteye bakıp kargo var mı yok mu ona göre kıyaslayıp alıyorum ben