Parsgillerden01 32.hafta gebeyim. Erkek cinsiyeti. Bebek sağ tarafta kafası normal pozisyona dönmedi. Konuyla ilgili yardımcı olur musunuz. Nasıl bebeği normal doğum pozisyonuna çevirebiliriz. Doğum dan da korkuyorum
Bifat1 Parsgillerden01 33 haftalığım bebeğim ters daha dönmemiş kafası yukarda ayakları aşağıda 🤦🏼♀️ Erken Doğum riskim var 😞 suyum azalmış 🤦🏼♀️
Parsgillerden01 minikbebegim19 çalışmıyorum hareket edemiyorum sol kalçam ağrıyor bel fıtığı baskılıyor
Busra2013 Parsgillerden01 yok sureklı uzanıom😂ev ısı yapıom fln yuruyus fln hıc yok bende 😂bende kortım erkenmı dondu fln
Parsgillerden01 @"Busra2013″i Busra2013 dönmesi çok güzel bence korkulacak bir şey değil . Dönmemesi kötü. Normal doğum olur sizin büyük ihtimalle.
Parsgillerden01 Busra2013 çok sevindim sizin adınıza rabbim sağ Salim elinize almayı nasip etsin inşallah
Parsgillerden01 Bifat1 Allah yardımcınız olsun. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Doktor neyi önerdi egzersiz yapsanız aşağıya iner mi. Benim de kafası yukarıda inmiyor
Bifat1 Parsgillerden01 herhangi birşey söylemedi dün bugün ciğer geliştirici iğne vurulduk 2 şer tane Cumartesi tekrar kontrole gideceğiz inşallah o zaman birşey söyler herhalde