Zberna 32+5 bugün doktora gittim bebeğimin kilosu 2416 gram suyun fazla dedi ama bebeğin kilosu cokmu normalmi
miranbeyinmothersi Zberna bebeğin kilosu fazla canım 3 hafta önden gidiyor. Ben 32+1 2400 gram 46 cmdi. 35 haftalık gözüküyor. Yani senin bebeğinde normalden iri kilolu canım
Hanife_ Zberna şeker olunca iri bebek olmaları normal canım 33 te 2530 du bebeğim önden gidiyor 34 te 2900 oldu çok dikkat ediyorum aslında şekerle birlikte iri bebek olunca doğum sonrasında solunum sıkıntısı çekebilirler
elfkara Bence normal çünkü son haftalar hızla kg alacaktır ama nts de genelde 200 gr falan fazla çıkıyor diye duymuştum ben
miranbeyinmothersi Zberna yani öalesef şeker bebeklerde bir sürü etkiye neden oluyor dikkat etmeni tavsiye ederim canım
SemaNurEmir Zberna bende de seker var bnde insulin kullaniyorum malesef doktorun dogum icin birsey dedi mi acaba
Zberna SemaNurEmir yok yarın belli olucak sonucum bebeği etkilemiş biraz dedi doğumunda yarın sonuca göre konuşuruz dedi
SemaNurEmir Zberna seker olan hamilelerde genellikle 37 38. haftalarda doguma aliyorlarmis doktorum bugun riske atmayiz aliriz dedi sezeryan dedi ama bakalim
Poyrazin_annesi Bu haftalarda yaklasık 2 kıloya yakın oluyorlar. Senınkı bıraz fazla cıkmıs belkı ılerleyen zamanlarda dengeler kıloyu