Betis Gizemada olmaz mi bende 2. Kizima hamileyim olsun 3. De olur erkegi bulamdin mi uzulme bosver diyenler oluyo cok umursamiyorum saglikli ya cok sukur ne farkeder kiz ya da erkek insanlar kafayi yemis malesf.Bide ne guzl iki kiz kardes olcak yasadin diyen iyimser insanlar da var 😍
Esrglr Gizemada bana bidaha yaparsın inşallah kız okur diolar. Söylenti bitmez. İnsanları memnun etmek zor☺
Aybikee Gizemada ben de aynı cinsiyette olsun isterim tercih hakkım olsa, çünkü aynı cinsiyet olunca paylalım da daha çok oluyor? Mesela abinizle ne kadar özelinizi oaylaşabilirsiniz? Ama abla farklı veya kız kardeş. Erkek için de böyle
[silindi] İmam Caferi Sadık (a.s): "Kızlar iyilik (sevap kazanma vesilesi), oğlan çocuklar ise nimettir. İyiliğe karşı sevap verilir, nimetlerden ise hesap sorulur."
EbruBeyazt Ay bu cehaletayıp terbiyesizlik resmen benim oğlum 12 aylık 19 haftalık hamileyim buda erkek allah biliyor ya hep kız geçer gönlümden ilk oğlumdan beri ama allahtan ne gelirse başımızın üstüne sağlıklı mutlu evlatlar olaun geriai boş ama benim kayınvalideme bu sfwer kız dedik ağlamadığı kaldı milletle erkek torun yarıştırıyo kız olunxa şunu bunu sevindirmiş olmuşuz ne kadar ayıp terbiyesizlik deli oldum zaten hala onkafada ve kızından da 2 erkek toeunu var insan bi tane kız ister değişik bi kafası var allah böylelerini ıslah etsin ne diyim ki bende nefret editorum soğudum rwsmen eşimde farkında annemden çok uzaklaştın çok tersliyosyn diyo bende benim evlatlarımla ilgili yarış böyle salak salak konuşmalar yapmasın dedim