Esila75 Kızlar nasıl geçiyor hamilelik süreciniz benim geceleri hiç uykum yok var mı benim gibi olanlar çok sıkıntılı bir durum
Meri3220 Esila75 20+2den merhaba 3 4 haftadır uyku muyku kalmadı o kadar düzensiz uykum oldu ki gözümde seyrime oldu sürekli herkeste aynı dert var maalesef Rabbim kolaylık versin hepimize 🤗
Klcaysgl All benden de o kadar yatağa girince dön babam dön eşim de yeter cocuk iyice dönme dolap gibi oldu diye dalga geçiyor 🤣
Esila75 Klcaysgl Ya tek değilmişim gerçekten çok bunaldım bu durumdan sabah 5_6 kadar uyuyamiyorum ilerleyen zamanda biter inşallah doktorum ek takviyeler verdi vitamin eksikliğinden olabilir dedi bu gün başlayacağım inşallah faydasını görürüm 🙂
Esila75 Meri3220 amin canım insallah bende 20. Haftada biter inşallah diyordum bu beni bir tık üzdü ya 😑
Meri3220 Esila75 kııız geçen haftalarda post açtım gözde seyrime falan filan diye herkes uyku düzensizliği yazmış zaten son 3 ayda hiç uyuyamıyormuş insan kısaca bebişler doğmadan uykusuzluk i başladı 😃😃
Esila75 Meri3220 ya iste canım analar ne çekiyormuş yeni yeni anliyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da rahatlariz ya senin postunu görmemiştim 😀
Vldnshn1 Hanımlar ben 18+3 haftalığım uykum varken bile güç bela uykuya dalıyorum sebebi sürekli yüz üstü uyurdum ondan sanırım ama size şeyi sormak istiyorum benim ara ara göğüs uçlarım sızlıyor sizde de var mı böyle bir şey?
Esila75 Vldnshn1 canım bende senin gibi yüz üstü uyurdum ama artık korkudan uyuyamıyorum sagima dönsem bile soluma dönüyorum hemen çok zor alışmak ama maalesef zorundayız 9 ay boyunce bu böyle benim de aynı şekilde dönem dönem çok sızlıyor ya ama normalmiş korkma canım
Vldnshn1 Esila75 Ben bazen uyanıyorum uykudan bi bakıyorum ya yüz üstüyüm ya sırt ama doktoruma dedim doktorum çocuk rahatsız olsa tepki yapar ama uzun uzun uyumamaya çalış o şekilde dedi ama alışmışım :( yan taraflarıma yatmaktan böğürlerim ağrıdı
Esila75 Vldnshn1 Vldnshn1 evet benim karnım ağrıyor uyuduğum zaman ağrısına uyanıyorum mesela doktor tam olarak bunu ifade etti sana galiba canim
ebruk1994 Esila75 kontrolüm haftaya magnezyum içmeye başlayınca geçmişti ama artık vücut onada alıştı etki göstermiyor herhalde