Oznurr 10 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizlik hepsi mevcut ama benim sorunum şu vücutta tüylenme özellikle karın bölgemde bu benim ikinci gebeliğim oğlumda bunların hiçbirini yaşamamıştım tüylenme yaşayan arkadaşlar varmı kalıcı bi durummu nezaman geçer??
1850 Oznurr hormonlardanmıdır nedir aynı problemı bende yasıyorumya vucutta tüylenme arttı. Sanırım dogum sonrasına kadarda boyle ugrascaz
NekwaSultan Oznurr Benim her 2oglumda da oldu 13 günlüğüzz döküldü şuan kalmadi.canim Hamilelikte olan sivilce kil tüy takmamak lazim sonradsn geçiyor gecmezse o zaman bakarsınız 😉
BusraBaturu Oznurr benimde ikinci gebeliğim oğlumda hafif olmustu göbekte ama kızım da Suan maşallah kafa saçları gibi 😀 doktor dökülür diyor ama inş sac gibi böyle gür
Oznurr 1850 aynen araştırdım hormonlardan kaynaklıymışta benim ilk gebeliğimde böyle bişey olmadı oyüzden sormak istedim kaç haftalıksın cnm sen
Oznurr NekwaSultan aynen önemli olan bebişler ama insan ister istemez vücudundaki değişiklikleride takıyo inş. geçer😊
Oznurr BusraBaturu benimde oğlumda hiç olmamıştı bu gebeliğimde çok fena acaba dedim cinsiyet değişikliğinden olabilirmi henüz öğrenemedim ama genellikle kıllanma erkek bebeklerde olur diyolar bakıcaz artık
Ferayurundemir Doğumdan sonra dökülüyor. Göbeğimde ve göğüs çevremde çok fazla vardı şu an göbeğime dokunduğumda elime geliyor resmen artık
Oznurr Ferayurundemir ayy bende öyle şimdi ben 10 haftalığımya doğuma kadar uzamaya devam etmez inş. çatlak kilo felan hiç önemli değilde cinsiyetiniz bellimi
Ezgi14 Oznurr canim benimde ayni karin bolgem asiri tuylendi. Ve kaslarim falan da 1 1.5 haftada cikmaya basliyo sinirlerim bozuluyor
Ezgi14 Oznurr ay benimde sacimda cogalsaydi iyidi 😁😁 bacaklarimi aliyorum 2 hafta sonra sanki jiletle almisim gibi .. Erkek cocukta oyle cok tuylenme olur derler . ama benim minnos kiz :) yaramaz kizim
Aylin01 Oznurr Valla benim göbeğim öyle bir tüylendi ki kocamdan utanıyorum 😁 zaten az bişey tüy vardı ama bu çok fazla 🙄 inşallah doğumdan sonra dökülür
Aylin01 Oznurr Valla kocamın doktorumun yüzüne bakamam utancımdan daha da uzarsa 😁 almamak için zor tutuyorum kendimi
Oznurr Ezgi14 bende öyle duymuştum bakalım hayırlısı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bende bayramdan sonra öğrencem cinsiyeti kısmetse😍
NekwaSultan Ezgi14 Aksine benim 2. Oglumda tüylerim azaldi kıl tuy oldu nerdeyse. Ahanda 13 günlük doğurdum yine fazlalasti. O tamamen o anki hormonlarla ilgiliymis 😊
YeimYaarGkmen Göbek bölgesini tüy dökücü kremle alsak olurmu ki acaba. Yarın kollarımı bacaklarımı ve göbegimi almayı düşünüyordum 🙄
Oznurr YeimYaarGkmen valla netten baktım tavsiye etmiyolar karın bölgesini bebeğe zararı olabilirmiş ama siz bi doktorunuza sorun isterseniz bişey felan olur allah korusun
Ikinciyibekliyorum Oznurr benimde ikinci hamileliğim canim ilk kizimda yaşamadım . Bu kizimda göguslerimden aşağı komple aldırıyorum vucudumu bende acayip tüylendim ilk kizimda yoktu ama . Olsun azaldı artik agda yaptira yaptira.
Oznurr Ikinciyibekliyorum bu gidişle uzamaya devam ederse aynen aldırmam gerekicek benimde tüy dökücü krem zararlıymış ağdayla acımıyomu karın bölgen