Senahos 27+3 üm ama bebeğin bacak boyu 25+5 te.bu problemi yaşayan anneler bilgilerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim çok korkuyorum aynı zamanda hastane de yatıyorum ara ara suyum geliyor lütfen yardım anneler
BabyLoveeee Senahos benimde 30.haftadan beri karın çevresi iki hafta geride çıkıyor nedeni de bulunmuyor,yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah ilerlemiştir
burcusami Senahos 2li taramada sıkıntı var miydi? Benim oğlumda da var fl geriden geliyor, doktorum genetik dedi, eşim de bende kisa boyluyuz, yada bacak boyu kisa olabilir dedi
burcusami Senahos tamam o zaman sıkıntı etme Allahın izniyle bişey yoktur, ah sana diuroum da bende takıyorum bazen kafama ama şöyle düşün sağlıklı olsun da kısa olsun zayıf olsun nolcak..
Busealtnl Korkma canım bende dün gittim 32 haftaligim doktor bacak kemiği biraz kısa dedi ama anneden veya babadan kaynaklı genetik olabilir dedi benim ailem de komple kısa 😂 canını sıkma önemli bir şey olsa doktor söylerdi zaten
Senahos burcusami suyun gelmesini de unuttum bugün kanamam oldu çok zor bi süreç doktor kasılmaya bağlı olmuş olabilir diyo ama nst de sancı kasılma çıkmıyor
burcusami Senahos rabbim yardımcın olsun ins sebebi bulunur da bi çözüm yolu olur, hastanede misin hala