Ebrudrgt aynı durumdayım bende 2 cm açıklık var arada gelen sancılarım var 39. Haftadayım sancılar on dakika da bire kadar düşüyor fakat devamı düzensizleşiyor cuma gününden beri aynı durumdayım sabah suları hastaneye gittim sancımdan dolayı doktorum doğuma gayet hazırlıklı görünüyorsun çocukta sende gayet iyisin sancıların da var sadece doğum derecesine gelmiyor dedi belki de sancılarının en fazla yükseleceği bu kadardır ilk doğumun olduğu için dedi istersen şu an hafif bir suni sancı vereyim beş altı saatte 2 cm açıklıkla kolay bir şekilde doğum olur istersen de eve git çarşamba gününe kadar sancıların artmazsa normal muayenene gel ihmal etme çocuğun durumu a mutlaka bakılsın dedi çünkü suyunda da hafif bir azalma vardı bende eve gelmeye karar verdim bu iki gün içinde de eğer doğum sancım olmazsa çarşamba günü yatış yaptıracağım bende korkum yok sancı sancıdır diye düşünüyorum sadece suni sancı çok keskin ve kısa aralıklı oluyormuş öyle söylüyor deneyenler bir an önce doğsun diye düşünüyorum bende beklesem beklesem en fazla Pazartesi gününe kadar bekletim kırk haftayı doldursun diye ama zannedersem çarşamba kendi isteğimle suni alırım gibi