Narmina95 En son ne zaman Bebişinizi ultrasonda gördünüz?Ve hangi pozisyonda?ben. Bugn gittim 30hafta gebeym bebeğimn kafası aşağya doğruydu ters dönmüş ama doktor bi sıkıntı var falan demedi heralde normal 🙄
Puki Narmina95 Aralık 21 de gitmiştim 1 ay sonra gel dedi ocak 21 de tekrar gidecem benim ki de parmağını emiyodu🥰🐇🤰
Gizem93 Narmina95 bende 33.haftamdayım gecen hafta gittim kafası aşagıdaydı ayakları yukardaydı ve sırtı dönuk oldugu için yüzunü göremedik bu haftalarda o pozisyon olması normal sanırım cunku doktor banada olumsuz bisey demedi.
Ulkudeniz Narmina95 22 Aralık’ta gittim elleriyle yüzünü kapatmış şekildeydi şimdi 26+4gunluguz 22 ocakta da geri gidecez kısmet olursa🤰🥰
Narmina95 Gizem93 evet ya heralde normal ki doktor bişey söylemedi banada ben cok pinpirikliyim ya☹️😀
mutlufatos19 Narmina95 doğum pozisyonu olmuyomu o şekil sizinkide doğum pozisyonunda ne güzel işte 😂 bende 27+4 24 ocakta kontrol 💃💃
deletedmom87894 Narmina95 21 ken gittim şimdi 23 haftalık olduk çok kıpır kıpırdı en son ayağıyla burnununa götürürken gördüm😂evet ters olan çok duydum döner belki
zynpada Narmina95 benim bebiş 28 den beri ters duruyor canım korkma sıkıntı olsa doktorun söylerdi mesela 34 te erken doğum riski dedi doktorum. Her hafta gidiyoruz kontrole :)
Oznurkk Narmina95 tabi normal bu haftalarda dönermiş zaten. 30+3 te gittim dönmüş dedi. 31+6 da da gittim kendi doktoruma yine dönüktü.
ZZeynepP1903 Bende en son 36+0 da cumartesi günü gittim. 33. Haftadan beri baş asagı pozisyonda kızım. Bu cumartesi tekrar gidicem bakalım 🥰
Oznurkk Narmina95 bende doktordan çıktım eşime dedim diyor ki doğacak mıymış hemen adam kalpten gidiyordu doğum başlamış diye 😂😂
Narmina95 Oznurkk hahah adamı korkutmuşsun benimkine söyledm böyle böyle He diyor doğum pozisyonunu almş diyor dedm sen bende iyi biliyon bu işleri😂😂😂