esratmbs Fatma_4224 canim doktor bilir bunu ancak ilac izleri gorulmesi gerekiyor ama ben goremedim sol tarafta ilaci insallah sorunsuzdur gonlunce olur insallah
Fatma_4224 esratmbs hiç ağrım falan olmadı çekilirken önceki filmimde de aynısı olmuştu ayreten yazı falan var orda da geçiş yapılmıştır yazıyor bana temiz gibi geldi ama
Armess_loya Canım geçişlerde takıntı olmamış temiz, 🌸fakat yazılı kağıt şeklinde bir kağıt daha olması lazım filmi olanı yorumlayamam 🌸
Fatma_4224 Armess_loya e nabız da sadece bu yazı var başka bir yazı yok başka ne tür bişey olması gerekiyor önceki filmimde hiç yazı bile yoktu elime barkod gibi bişey verdiler doktor tek radyoloji görüntüsüne baktı temiz dedi
Armess_loya Fatma_4224 anladım canım bir tane kağıt vermişlerdi benimkinde rötgenle yazılı şekilde özel de çekilmişdim ama seninki de temiz sonucunun 🌸
Fatma_4224 Armess_loya teşekkür ederim canım ben devlet de çektirdim 😊😊 cok sevindim temiz olduguna yine de doktorla görüşcem
Armess_loya Fatma_4224 🤗tamam canım en net bilgiyi doktorun verir🌸 stres olma Allah sağlıkla nasip etsin 💓💓
Fatma_4224 Armess_loya amin canım inşallah 4 yıldır istiyoruz ilaç tedavisi de oldum yine olmadı inşaallah film vesile olur