Bsrakrmali Kizlar sona yaklaştigim su zamanda bebegimin hareketi az normal mi durtsem falan azicik oynuyo ama gun icinde gecen haftalara gore hareketi daha az normal mi bu 🙄
Yavasi Bsrakrmali bugün bende aynıyım 38+6 Sabah kahvaltıdan sonra 3 -4 kere oynadı toplandı filan zaten sürekli toplaniyo çoğunluk ama harekette ederdi sabahtan beri toplanmak hariç hic hareket etmedi
Umay42 Bsrakrmali doktorum bana eğer seni tedirgin edecek kadar azsa gel demişti evet yeri daraldığı için az hareket ederler ama eğer aklınıza takıldıysa gidin benim iki sefer oldu ikisinde de sebepsiz yere hareket etmiyordu ama hareket ettirmek için serum yedim iki kere
Bsrakrmali Zuzu04 hareketsiz degil ama daha az hareket yoksa gelin bana dedi doktor cunkude ondan gitmiyorum suan 3 gun sonda kontrolum var
Bsrakrmali ipekveatlas gelsin diyorum gelmede gelmiyor pasa bey 😅 hic hareketsiz degil az hareketli korkulcak birsey olmaz sanirim demi ??
ipekveatlas Bsrakrmali valla benim bildiğim son haftalarda hareketler çok azalıyor çünkü sıkışıyolar. sen dürttüğünde kıpırdıyosa iyidir herhalde 😍
ipekveatlas Bsrakrmali ben video izlemistim son haftalardaki bebek resmen iki büklüm duruyodu şok oldum nasıl bacakları falan ağrımıyo diye. cocugun ayakları resmen kafasındaydı yani çok hareket etmemesi cok normal bence😂
Bsrakrmali Yavasi evet benimkide oyle demekki normal dinlenmeye geciyo heralde acilman falan varmi benim yok hala 🤦🏻♀️
Yavasi Bsrakrmali bakmadı doktorum en son 1 hafta önce gittim nst de hafif hafif sancılar başlamış demişti doktor 2 - 3 daha bekliycem doğurmazsam giderim kontrole 😁
Bsrakrmali Yavasi ya benim sancimda cikmiyo acilmada yok ama normal dogum gozukuyo dediler 🙄 son dk ya kadar bekleyip sezeryana donmek istemiyorum inslah bu korktugum basima gelmez son 1 haftamiz kaldi bakalim allah kerim 🤲
Bsrakrmali Umay42 bu 2 gun daha dinlicem kendimi eger tedirgin olursam gitcem suan hareketi var ama eskisi kadar cok olmasada var ben durtunce tepkide veriyo ondan telasa kapilmak istemiyorum